Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz bir abartı olarak değerlendirilebilir.

Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yine yardımınız olacak.

Bazı bilgileri yerinde, kaynağında değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişken insanların yöntemleri ve insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir. Hayatı, birçok yönüyle kabullenmelisiniz. Fırsatları değerlendirmede daha atak olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk zamanlarında Ay hala boşlukta olacak. Saatler 05:56 olduğunda Ay Koç burcuna geçiyor. Günün genelinde ailevi konularınız gündeminizde olabilir. Sizin desteğinize ihtiyacı olan aile bireyleri olabilir. Onları ihmal etmemeye özen gösterin. Gün boyunca Ay, Kiron ve Mars arasındaki olumlu açıyı aktifleştiriyor olacak. Aile arasında dargınlıklar varsa bugün eskide yaşananlar unutulup, kenetlenerek daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Kiron'un şifacı özelliğiyle ailede rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğunu duyabilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesini dinliyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün hayatının her alanında detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan alım satım ya da bazı anlaşmalarda ufak tefek pürüzler yaşanabilir. İş telefonlarının ve e- postaların sıklığına yetişmeye çalışmak seni biraz zorlayacak. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, aile büyüklerinin yapacağın konuşma inadının kırılmasını sağlayacak. Akşamüstü kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Son zamanlarda etrafında gelişen olaylardan arınmak, kendi iç sesini dinlemek iyi gelecek.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içerisinde sizin onay vermediğiniz bazı konular üzerine sorunlar yaşayabilir ve belli bir karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda daha sessiz kalmalı ve sabırlı olmalısınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakar yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli bir hayatın dengeli bir hayat olduğu farkındalığı ile sizler için detox, aile ile vakit geçirme, fırsatları değerlendirmek gibi konular etrafında dönebilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; yakın çevreni düşünmek ve olaylar üzerine kafa yormaktan sıkılarak birazda aklına estiği gibi davranmak isteyebilirsin. Başlangıçlarda bulunacak cesarete sahip olsan da biraz daha zamana ihtiyacın var. Bugün yarım kalan ya da ihmal edilmiş işleri hızla bitirerek sonuca ulaşabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık ve mahremiyet seven Oğlaklar gün boyu heyecanı tetikleyen olaylar söz konusu. Sabah saatlerinde ailevi konularda hassasiyetler olası. Bugün uzun süredir ısrar ettiğiniz fikirlerinizden sonuç alabilirsiniz. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız. Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkün.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 34" R
Ay
İkizler
12° 26' 51" R
Merkür
Koç
23° 30' 09"
Venüs
Boğa
12° 46' 40"
Mars
Koç
07° 04' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 02"
Satürn
Balık
17° 22' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 55"
Neptün
Balık
29° 10' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 07"
Lilith
Başak
24° 23' 54"
True Node
Koç
15° 13' 18"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>