Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatlaşmaları karşılıklı olarak bir kısır döngü şeklinde sürdürme kararlılığı, eksik tanışmışlık düşünceleri geliştiriyor. İlişkinin yorucu aşamalarında kısa molalar canlılığı geri getirebilir.

Etki bırakan bir tarzınız var. Bu, birtakım görüşmelerde avantajlar sağlıyor. İşlerin yoğunluğu bu sıralar azalabilir. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi, sıkıntılı çelişkiler yaratabilir. Bazı yakın ilişkilerinizde, para gibi hassas konularda sağlıklı mesafeyi koruyamıyorsunuz.

Çok iyimser baktığınız bir konuda sizi karamsarlığa sokacak etkilenmelere kapalı durmanız gerekiyor. Doğru bir değerlendirme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişen koşulları göz ardı ediyor, bugünlerde yanlış adımlar atmaya eğilimli görünüyorsunuz.. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Bazı kararlarınızı hızlandırmanız, gecikmiş hazırlıkları başlatmanız gerekiyor. Oldukça belirgin ve süratli yenilenmeler birtakım hazımsızlıklar doğurabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne daha merhaba diyorsunuz. Bugün sabah eğitiminizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili bir konu varsa olumlu olarak sonuçlanabilir. Ay'ın Satürn ve Plüton kurduğu olumlu açılar bugün başarı kazanmanızın tek yolunun iletişim becerilerinizin öne çıkmasıyla olacağını gösteriyor. Arka planda kalmak yerine harekete geçmelisiniz. Ay-Jüpiter arasında aktifleşen sert etki sebebiyle akşam saatlerinde iletişim kurduğunuz dijital ortamlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Ay'ın da 18:35 itibariyle boşluğa girdiğini düşünürsek attığınız maillerin veya mesajların iletilip iletilmediğini kontrol etmenizde fayda var.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin kararlar alıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Harcamalarını karşılama stresiyle daha önce tecrüben olmadığı yatırım alanlarına yönelebilirsin. İş arayışındaysan, başvuru yaptığın yerlerinden birinden geri dönüş alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin durgun hallerinden gereksiz anlamlar çıkarabilirsin. Fevri ve sorgulayıcı yaklaşımların, ilişkinin gidişatını değiştirebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarının ısrarı üzerine yeni biriyle tanışabilirsin. Anne ailesinde yaşanan küslüklerin nedeni bugün açığa çıkabilir. Öğreneceğin olaylardan sonra ilişkilerinle ilgili net kararlar alabilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki bazı değişimler veya kariyeriniz ile ilgili sizin için düşünülen teklifler düşündüğünüzün daha da iyisi olabilir. Şartları belli bir düzene sokmak sizin elinizde olacaktır.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekgerek özel hayatınızda partnerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın sizden beklentileri yükseldikçe kendinizi gerginleşebilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; duygularının ağır basması mantıklı düşünmeni ve kararlar almanı engelleyebilir. Sezgilerine kulak vererek yolunu ve yönünü çizmek isteyebilirsin. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinle ilişkilerinde aklını karıştıran ve fedakârlık yapmanı gerektiren durumlar oluşabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gerginlik, kendinden emin olamama, duyguların ve zihnin çatışması söz konusu. Finansal ve üretim konularında hassas davranmak önemli. Akşam üstü hayallerle hedefler uyuşmayabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, kurslar ve yaratıcılığınızla ilgili konularda atak yapabilirsiniz. Herkese yardım etmek ve bildiklerinizi öğretmek konusunda çok bonkör davranacağınız bir gün. Araba kullanırken trafiğe dikkat edin. Aşırı dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Yeni tanışan bir komşu aklınızı çelebilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>