Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Karşı taraftaki soruların güvensizlik kaynaklı olduğundan bu kadar emin olmamalısınız.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere bir güvensizlik duymadığınızdan katılmayacaksınız. Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden oluyor.

Canınızı sıkacak konular, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir. Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlemeye devam ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Güne gözünüzü açmanızla içinizdeki heyecanı hissetmeniz bir olabilir. Bugün sizler için gerçekten çok güzel geçebilir. Şansınızın yükseldiğini hissedeceğiniz, yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güne devam ederken aktifleşen Ay-Venüs ve Ay-Neptün pozitif görünümleri sayesinde de aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Çocuğunuzla da daha duygusal bağlar kurduğunuz, beraberce vakit geçireceğiniz bir günde olacaksınız.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarında limiti aşıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır görüşmek isteyip de iletişim kurma konusunda çekindiğin birisi var. Bugün o beklediğin kişiyle tamamen tesadüfi bir yolla karşılaşabilir ve iletişim kurabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesi ile yaşadığı sorunla ilgilenmek zorunda kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin konuşmaları ve duruşundan dolayı ondan hiç beklemediğin kadar etkilenebilirsin. Her ne kadar tutumlu davranmaya çalışsan da farklı tarzdaki kıyafetlerin gösterişine kapılarak harcamalarının kontrolünü kaybedebilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe dair yapılandırmak istediğiniz bazı konularda kafanızda artık net bir karar oluşturabilirsiniz. Ancak yine de bu kararları önümüzdeki zamanlara bırakmanız daha faydalı olacaktır.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha çok zaman ayırmaya bakmalısınız. Bugün yaratıcı uğraşlar ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha tutkulu ve isteklisiniz. Pek çok alanda kararlılık göstererek ortaya çıkabilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rekabet yapan kişiler sizin gerginlik içerisinde olmanıza sebep olabilir. Sözlerinize dikkat etmeli ve pişman olacak şeyler söylememelisiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; yaşam enerjinin yüksek olması hedef ve taleplerin doğrultusunda girişim yapmana yardımcı olabilir. Yakın çevren, romantik ilişkin ve çocuklarla keyifli zaman geçirebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsin. Eğitim ve seyahatle ilgili gelişmeler seni mutlu etmekle birlikte, yeni fırsatları da karşına çıkaracaktır.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kafanızı karıştıran haberler alabilirsiniz. Biraz araştırma ile olayların aslını keşfedeceksiniz. Kendiliğinden gelişen neşe ve hayalgücüne tutunup yaratım içinde olmak günü verimli kılar.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, size eğlence, hobi, sosyal yaşam ve aşk alanında kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Kendinizi baştan aşağı yenilemek, ruhunuzu neşe ve huzurla doldurmak için bu Yeni Ay enerjisinden en yüksek düzeyde faydalanın. Yiyin, için, gezin, aşık olun veya yeni bir hobi edinin.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 05' 42" R
Ay
İkizler
03° 45' 00" R
Merkür
Koç
22° 54' 49"
Venüs
Boğa
12° 01' 01"
Mars
Koç
06° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 18"
Satürn
Balık
17° 19' 08"
Uranüs
Boğa
22° 51' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 07"
Lilith
Başak
24° 19' 47"
True Node
Koç
15° 16' 28"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>