Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye duyduğunuz saygı, size farkına varamadığınız bazı sınırlamalar getiriyor. Yakın çevrenizdeki insanların beraberliğinizle ilgili duyarlılığı biraz aşırı gibi.

Şansınıza pek güven duymadığınız bir konuda ortaya çıkacak gelişmeler olumsuz görüşlerinizi değiştirecek. Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler karşısında oldukça donanımlısınız.

Sosyal yaşamınızda aslında sizin de hoşnut olmadığınız aşırılıklar, sizi ilerde zora sokabilir. Para sıkıntınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz bu sıkıntıları en aza indirmeye kararlı görünüyorsunuz.

Kendinizi sakındığınız bir konuda zaman sizi üzerek haklı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazırsınız. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Koç burcunda ilerleyen Ay günün büyük kısmında bu burçta hareket edecek. Fakat sabah itibariyle 05:14-16:06 arası uzun süre boşlukta kalacak. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman dilimi olmayabilir. Saatler 16:06'yı gösterdiğinde Boğa burcuna geçen Ay, şanslı bir evreye girdiğinizi gösteriyor olacak. Özellikle akşam bunu daha iyi hissedeceksiniz. Ay-Uranüs kavuşumu sürpriz bir aşka yelken açmanızı sağlayabilir. Partnerinizden beklenmedik güzel bir davranış görebilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren konularda da sevindirici haberler alabilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular kulağına geliyor!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. Geniş çevren sayesinde kariyerinle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişmeyle kazancın yükselecek. Aile şirketinde çalışıyorsan, ortaklıklarla ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Ne zamandır ihmal ettiğin eşinle aranda yeniden romantik ve sanatsal bir etkileşim oluşabilir. Birlikte konsere gitmek ya da sergi açılışına katılmak gibi oradan oraya koştururken sevginizi tazeleyebilirsiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, yalnızlık hissi ağır basabilir. Zihnini meşgul edecek etkinlikler yaparak bu duygudan uzaklaşmaya çalışacaksın. Diğer yandan gün içerisinde bazı dedikodulardan haberdar olabilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal yönden birtakım projeleriniz ile ilgili önemli görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu noktada doğru insanla iletişim halinde olmak size zaman kazandıracaktır.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evle ilgili konularda daha sakin kalmaya bakmalısınız. Akşam saatlerinde ise aşk ve eğlenceli konulara daha açıksınız.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne motivasyon bakımından biraz düşük başlayabilirsiniz ancak öğlen saatleri olmadan toparlanacak ve işinizi dengeye oturtabileceksiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak;  bugün de zamanın ev vearasında bölüştürebilir, başladığın konularda sonuç almak için çaba sarf edebilirsin. Son günlerin gerilimini akşam saatlerinde üstünden atabilir, yaşamdan keyif almanı sağlayacak ani organizasyonlara katılabilirsin. Sevdiklerinin sürprizleri çok hoşuna gidebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Benliğin derinliklerini keşfetmek isteyen Oğlaklar güne sebepsiz neşe ile başlayabilirsiniz. Merakınızı uyandıran işler söz konusu. Gün boyu dışa dönme ve sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. Sorumluluklar sosyal aktivitelerle çelişirse denge önemli.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birkaç gündür devam eden tatsız hava bugün de devam ediyor. Hisleriniz konusunda emin olamıyorsunuz. Yetmezmiş gibi hislerinize takılmış olmak da sizi rahatsız ediyor. Biraz dışarı çıkın. Sosyalleşin. Tanımadığınız insanlara merhaba deyin. Havanızı değiştirmeye çalışın.

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 15' 23" R
Ay
İkizler
06° 06' 30" R
Merkür
Koç
23° 04' 13"
Venüs
Boğa
12° 13' 20"
Mars
Koç
06° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 39"
Satürn
Balık
17° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 52' 20"
Neptün
Balık
29° 10' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 39"
Lilith
Başak
24° 20' 53"
True Node
Koç
15° 15' 38"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>