Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Maddi Durumunu Kontrol Altında Tutmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Bugün kişiliğinin en acımasız, haşin taraflarından biriyle yüzleşebilirsin. Bu seni bir miktar şoka sokabilir. Öfken alevlenebilir veya kıskançlık hissi seni esir alabilir. Normalde duygularının kontrolünü pek kaybetmezsin. Üzülme – nihayetinde sen de bir insansın! Bu deneyimden öğrenebileceklerini öğren ve tanrı aşkına; yoluna devam et gitsin!Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyet gösterebilir, özelliklearkadaşlarıyla ilişkilerde daha hassas olabilirsiniz. Olaylara farklı açılardan bakarak karar vermeye çalışmalısınız. İş ve yatırım konularıyla ilgili tasarı ve planlar gündeminizde olabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ateş burcunda hareket ediyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı tarafın arkadaşları ile aranda soğukluk olması ilişkini etkiliyor olabilir. Şu sıralar bütçeni biraz aştığını fark edebilirsin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, kardeşinin evliliğindeki gelişmeler seni mutlu edecek.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde tuttuğunuz düşüncelerinizi söylemek isteyebileceğiniz bir gün. Olayları belki de ilk defa olduğu gibi anlatmayı deneyeceksiniz. Bazı şeylerin üzerine çok da düşünmemek gerektiğini böylece öğrenebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ya da ailenizi ilgilendiren durumlar içinde tamamlanması ya da üstüne gidilmesi gereken konular var. Düşüncelerinizde daha açık davranmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha realistik kararlar alabilirsiniz. Partnerinizi potansiyeli dışına çıkmaya zorlamak yerine olduğu gibi kabul edebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün oldukça tatsız ve hatta biraz sinir bozucu başlayacak, ama endişelenmeyin. Öğleden sonraya doğru, hızınız yükselecek ve birlikte zaman geçirdiğiniz kişilerle çok daha uyumlu olacaksınız. Bu da önümüzdeki haftaya harika bir şekilde başlamanızı sağlayacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Çevrenizde bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Karşı tarafa zorluk çıkarmayı yeğliyorsunuz. 

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatlere uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz tarafından çok sevildiğinizi hissedebiliyorsunuz. İş yerinizdeki herkese ne kadar başarılı ve çalışkan olduğunuzu göstermenizin zamanı geldi. Aile bireyleriniz ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniliklere ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. İdealleriniz konusunda yapmanız gereken; planlarınızı yeniden gözden geçirmek. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>