Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uyumlu ve Güvenilir Bir İnsansın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyet gösterebilir, özelliklearkadaşlarıyla ilişkilerde daha hassas olabilirsiniz. Olaylara farklı açılardan bakarak karar vermeye çalışmalısınız. İş ve yatırım konularıyla ilgili tasarı ve planlar gündeminizde olabilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün olabilir, kısa yolculuklar ve ziyaretler gündeminize gelebilir. Randevularınızı, saatleri ve trafiği sıkı takip etmeniz gerekebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizi kıskanabilir ya da yeniden bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın hala taze olduğunu fark ederek adım atıyorsunuz. Onunla yeni bir başlangıca çekilebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal çevre hususunda yapıcı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Var olan arkadaşlarınız da sizden çok ilgi bekleyebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle fikir alışverişi yapmak için güzel bir gün. Geleceğiniz için planlarınızı, belki de yaşam durumunuzdaki olası değişikliklerle ilgili olarak tartışabilirsiniz. Kariyeriniz hakkında da biraz düşünebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kuracaksınız. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında karşınıza harika bir partner adayı çıkacak ve kendinizi aşık hissedeceksiniz. Bugünyerinizde kısa molalar vermeyi ihmal etmeyin. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem gösterin ve gerekirse bir uzmandan destek alın.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Etrafınızdaki olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 28" R
Ay
Başak
05° 10' 38"
Merkür
Koç
17° 43' 05"
Venüs
Koç
17° 06' 54"
Mars
Balık
21° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 20"
Satürn
Balık
15° 31' 06"
Uranüs
Boğa
21° 42' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 37"
Lilith
Başak
22° 05' 18"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>