Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Psikolojin Rahatlıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Hislerinin kontrolden çıktığını düşünüyorsun. Hislerinle başa çıkmak için yapılacak en iyi şey sorunlarına çözümler bulmaktır; ve böylece iyi hissetmektir. Bazen, bir şekilde zarar verici şeyler yaparken kendini bulabilirsin; bunu sırf hislerinden kaçmak için yaparsın. Bu tuzağa düşme. Cesur ol ve duygularınla yüzleş.Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnızlık yaşayabilirsiniz. Bir Oğlak olarak, yanlız olma eğiliminiz olabilir ve bu çoğu zaman size uygun olsa da, biriyle arkadaş olmanız uzun süreler alabilir. Eğer bugün bu günlerden biri ise, yanında rahat olduğunuz birisiyle bir araya gelmek için planlar yapın. Çok kalabalık olmayan ve uygun olan organizasyon ve klüplere katılmak için araştırma yapın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ikili durumlar arasından seçebilir, iki farklı yol veya iki farklı seçenek arasından birini seçerek bir yola girebilirsiniz. Uzlaşma ve barışma sağlamak istediğiniz konu ve kişilerle ilgili gün batımına doğru adımlar atabilirsiniz. Kazalara dikkat.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşların ile yaşadığın problemlerini geride bırakıyorsun. Aklına takılan sorunlardan kurtulman manevi anlamda rahatlamanı sağlıyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan emek verdiğin ilişkin evliliğe emin adımlarla ilerleyebilir. Sosyal medya paylaşımlarında daha dikkatli olmak isteyeceksin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal gruplarda aktif olmaya karar veriyorsunuz. Sevmediğiniz ortamlarda bulunmak sizleri rahatsız etse de yalnız kaldığınızı fark edip farklı bir adım atıyorsunuz. Kendinize belki de gerçek dostluklar kurmanız gerekmektedir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım satım gibi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz. Kurumsal işte çalışan Oğlak’lar üstlerinin desteğini gördüklerini derinden hissedebilirler.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi işinize daha eleştirel bir gözle bakmak size zarar vermez. Hatalara veya eksikliklere dikkat edin. Kendi eleştirmeniniz olun, böylece herhangi bir sorunu, bir başkası görmeden önce önleyebilirsiniz. Bu da size büyük katkı sağlar.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız tepki alabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte sevgi ve özenle dolu harika bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyeceksiniz ve hayatınızda olan bazı şeyleri düşüneceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi geliştirmeye istekli olduğunuz halde bunu sağlayacak adımları geciktirmeniz mutluluğunuzu engelliyor. İş yaşantınızda sorunsuz bir gün. Halletmeniz gereken önemli işlerin bir kısmını önceden yapmış olmanız, bugün sizi oldukça rahat ettirecek. Parasal açıdan sıkıntılı ve zor günler var. Size verilen tavsiyeleri önemsememeyi ve tutarsız davranışlarınızı ne yazık ki zararla ödeyeceksiniz. Artık harcamalarınızı bir plan ve programa oturtmanın zamanı geldi. Zor günlerin hakkından ancak böyle gelebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 26"
Ay
Akrep
27° 28' 39"
Merkür
Koç
26° 33' 27"
Venüs
Balık
21° 54' 51"
Mars
Balık
05° 09' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 50"
Satürn
Balık
13° 19' 48"
Uranüs
Boğa
20° 40' 24"
Neptün
Balık
27° 49' 05"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 29"
Lilith
Başak
19° 49' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>