Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayrılık Kararı Alabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 10%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Bugün işlerin iyi tarafından bakmaya çalışın. Ne yazık ki bu pek de kolay olmayabilir. Muhtemelen bir adayı daha büyük bir kara parçasına bağlamaya çalışan bir köprüsünüz. Deniz seviyesi yükseliyor ve ada tamamen sular altında kalmak üzere. İnsanlar size ulaşmak için mücadele ediyor. Dikkat edin de durum kontrolden çıkmasın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün seyahatler, eğitim ve yurtdışı konuları gündeminizde olabilir. Daha duygusal ve hassas düşünebilir & davranabilirsiniz. Subjektif olmak, bir duyguya takılmak başarılı sonuçlar vermeyebilir. Büyük resmi görmeye, objektif olmaya çalışmalı.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Oğlak, ilişkide duygularının bitmiş olması hevesinin de kalmamasına yol açabilir. İyi düşündükten sonra ayrılık kararı almak senin için zor olsa da her zaman zor kararların insanı oldun unutma. Aklını bugün işin ile meşgul etmek isteyebilirsin. Akşam ise aktivitelerine yoğunluk kazandırarak günü tamamlıyorsun.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünveya kariyer alanınızda yapılan bir hata yüzünden çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma kadar çıkarabilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de hiçbir şekilde olaylara müdahale etmeden akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle beklemeniz olacaktır. Kimsenin hırslarının kurbanı olmayın. Sizler görevlerinizi yapın ve bir kenara çekin. Duygusal dünyanızda sadece kendinize ihtiyacınız var.

10 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle daha çok ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

10 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlı, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Değişen şartlara uyum göstermekte zorlanmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmadan önce uzun ve detaylı bir düşünme sürecinden geçirmelisiniz. Söylediğiniz şeyler ortamda gerginliğe sebep olabilir.

10 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

10 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler, hediyeler var.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan benzersiz ilişkinizden çok büyük zevk alıyorsunuz. Bugün önünüze çıkan problemlere karamsar bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Bu, olayların olduğundan daha karmaşık bir hale gelmesine yol açar.   

10 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde geçmişe dair sizi üzen anıları ve ev içindeki yaralarınızı iyileştirme şansınız olacak. İş ortamı içinde beklemediğiniz yerlerden gelen destek özellikle faydalı olacak.

10 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>