Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeteneklerin Gelişim Gösteriyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün başkalarında nasıl bir izlenim bıraktığınıza dikkat edin, çünkü tartışmalara girmek kolay olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz, ancak aileniz onlarla birlikte olmanız için size baskı yapıyor olabilir. "İnziva" moduna girdiğinizde, insanları keşke buna dikkat etse, çünkü Oğlak erkekleri bu konuda biraz huysuz olabiliyor! Sevdiklerinizi reddetmemeye çalışın. Sadece biraz stres atmak için yalnız kalmanız gerektiğini açıklayın.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün seyahat planları,ve eğitimle ilgili başvuru ve görüşmeler gündeme gelebilir. Çocuklar, aşk ilişkileri ve kalpten sevdiklerinizle yardımlaşma, uyum ve huzur için çaba sarf etme zamanı. Tembellik, boşverme eğilimi ve dürtüsel davranışlardan uzak durma zamanı. Beslenmede aşırılıklar olabilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin ile hobilerinde çığır açacağın bir gün olabilir. Öyle ki bu yeteneklerinden ticari bir gelir sağlamak niyetindesin. Girişimcilikten ve atılgan olmaktan korkmamalısın. Bu konuda tecrübe kazanmış birinden tavsiye alabilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onların eğitimleri ile ilgili belirsizlikleri ortadan kaldırmak isteyebilirsin.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz finansal sorunlar yüzünden yeniden sınanabilir. Özellikle ilişkilerde maddi beklentiler yüzünden rekabetler oluşabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat. Kadın yöneticilerle gerilim içine girmemelisiniz. Karlı yatırımlar yapmak için daha fazla beklemek istemiyor ve bir an önce yatırımlarınızı gerçekleştirmek istiyor iseniz bugünün tam da sizin için olduğunu söyleyebiliriz. Hedeflerinize bu kadar yaklaşmışken her şeyi tüm ayrıntılarıyla planlamalı ve uygun zamanda harekete geçmelisiniz.  

9 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınız artıyor, iletişim projeleri daha yoğun olacak. Yakınlarınızla sevgi dolu iletişimler kurabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin dağınık olan yerleri bugün sizi çileden çıkartabilir. Mutfakta biriken bulaşıkları makineye dizmek, fazla eşyaları kenara ayırmak ve biraz temizlik yapmak evde daha ferah hissetmenizi sağlayacaktır.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Balık burcunda seyahat edecek. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin önem kazandığı bir gün olacak.İletişim trafiğiniz hızlı olacaktır, kardeşlerinizle ve kuzenlerinizle iletişime geçebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler planlayabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle büyük bir tartışmaya girebilirsiniz. Öfkelenmemeye çalışın ve hayal kırıklığına uğramayın. Sağlığınız hiç bu kadar iyi olmamıştı. Düzenli olarak spor yapmak, günün stresini atmanın harika bir yoludur.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

9 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>