Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Resim Yapmak Çok Sevdiğin Bir Aktivite Olabilir. Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 20%

Bugün bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Şansın harika bir yöne dönecek. Üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir projeye dikkat çekmekle ilgili birkaç ipucu alabilirsiniz. Yolunuza iyi şeyler çıkacak. Kişisel hayatınızda ise, ssevgilinizle zaman geçirmekten keyif alacak, geleceğe dair iyimser hissedeceksiniz.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 21.12'ye kadar Ay boşlukta seyrediyor. Maddi & manevi beklentiler, istekler, ihtiyaçlar tam olarak karşılığını bulamayabilir. Beklediğiniz bir paranın gelişi gecikebilir. Harcamalarla ilgili daha temkinli olmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Yöneticilerle yarım kalan konuşmalar tekrar yapılabilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sempatik tavrın yalnız bir Oğlak burcuysan birinin ilgisinin sana kaymasına neden olabilir. Bugün etrafına mutluluk saçıyorsun. Morali bozuk olan arkadaşlarının yaptığın espriler ile keyfini yerine getirebilirsin. Resim yapmak çok sevdiğin bir aktivite olabilir. Eğer bu aktivite için malzemelerinden eksik var ise onları satın alabilirsin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yüzden olumsuz ve şüpheci tavırlardan uzak kalacak hobiler içinde olmanız doğru olacaktır. Ekonomik bazı sorunlar sizi bunaltabilir. Her şeyi siz düşünemezsiniz. Kendinize zaman ayırın ve biraz da kendinizi düşünmeyi seçin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bütçenizi, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde çok daha iletişimi yüksek zamanlar var. Beklentide olduğunuz konularda gelişmeler yaşanabilir. Sosyal konularla ve arkadaşlarınızın hayatıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ilişkiler ve evdeki dengeyi doğru yönetmek önemli olacak. Daha duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Güven duygunuzu tazelemek istediğiniz bir gün olabilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güç sahibi olan insanlarla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Onların gücünden faydalanmak aradığınız ilham kaynağına sizi götürebilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcunda seyahat edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Ay'ın Balık burcuna giriş yapacağı 21:12 itibariyle yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim aile içinde gerginliklere işaret ediyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişte yaşadığınız güzel anılar aklınıza gelebilir. Sağlığınız, hayatınızın yoğun temposundan dolayı zarar görüyor. Yavaşlayın ve zihninizi karmaşık sorulardan arındıracak şeylere yönelin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>