Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kişisel Yeteneklerinin Geliştiğini Hissediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2020, Salı

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün aile ilişkilerine odaklanmış olabilirsiniz. Belki de anne-babanızla daha iyi geçinmeye çalışıyorsunuz. Ya da kardeşinizle ya da çocujlarınızla aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeyi umuyorsunuzdur. Bazı kişisel işlerinizi yapmak için iyi bir zaman. Sevdiklerinizle önemli konular hakkında derinlemesine konuşun. Birazcık daha çaba gösterdikten sonra, sevgi kapılarının açıldığını göreceksiniz.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü biraz stresli bulacak olsan da, hırsların, bugünün hayatında kilit bir öneme sahip olduğu şeklinde seni ikna edecek. Son zamanlarda ilham ve motivasyon eksikliği yaşamış olsan da, şu sıralar önüne sunulacak fırsatı asla kaçırmamalısın. Gelecek için, seninle birlikte şekillenecek olan, yeni bir dilekle karşılaşabilirsin. Carpe diem!

7 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal planlarda değişimler olabilir. Plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz finansal aksiyondan vazgeçebilir, erteleyebilirsiniz. Borç vermekten bugünlerde kaçınmalı. Bankacılık işlemlerinde titiz olmalı.

7 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkide kıskançlığın artıyor. Sahiplenici bir tutum sergiliyorsun. Yaratığın ona güvenmiyormuşsun imajı olumsuz yansıyor. Çevrenden bu davranışını törpülemen gerektiği yönünde tavsiyeler alabilirsin. Kişisel yeteneklerinin geliştiğini hissedebilirsin. Yapacağın bir görüşme ilgilendiğin sanat alanının önünü açacak gibi duruyor.

7 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinizde problem yaptığınız bazı konuları partnerinizle konuşmayı tercih etmelisiniz. Aşırı kuşkucu tavrınız size hata yaptırabilir. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Zorluklar karşısında azminizi, inancınızı yitirmeyin. Yarın ki kazancınız bugünkü kaybınızdan fazla olabilir.

7 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

7 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maneviyatınız güçlenebilir, dua etme isteğiniz artabilir. Hayatınızın ve şükretmeniz gereken noktaların farkında olacağınız bir dönemdesiniz.

7 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir çukurda sıkışıp kalmış gibi hissediyor olmalısınız. İnsanların sizi daha da derinlere itmelerine asla izin vermeyin. Yalnızca kendinize güvenin ve son sürat dışarı çıkmaya çabalayın.

7 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Finansal konular gündemde olacaktır.Sabah saatlerinde sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere açık bir gün.

7 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişte yaşadığınız güzel anılar aklınıza gelebilir. Sağlığınız, hayatınızın yoğun temposundan dolayı zarar görüyor. Yavaşlayın ve zihninizi karmaşık sorulardan arındıracak şeylere yönelin.

7 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde çocuklar için veya sizi mutlu edecek bir alana odaklanarak sürpriz bir harcama yapabilirsiniz. Flört alanında beklenmedik durumlara açık olmakta fayda var.

7 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>