Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrende Gerginlik İstemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın, ki bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz. Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karamsarlıktan ve negatif enerjiden uzaklaşma zamanı. Kazalara karşı dikkatli olmalı. İş, finans veya ilişkiler alanında bir kriz ortaya çıkabilir. Bir süredir devam eden bir krizden, bir yükten özgürleşebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan çalışanlarının arasında olan sorunlara bugün bir son vermek isteyebilirsin. Bu konuda önemli tedbirler alıyorsun. Çevrende gerginlik istemeyebilirsin. Bugün tükettiğin besinlere dikkat ediyorsun. Protein değeri yüksek yiyecekleri daha çok tercih edebilirsin. Diyetinden çıkmamaya kararlısın.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkileriniz sizleri gereğinden fazla zorluyor olabilir. Bugün duygusal iletişime daha çok ihtiyacınız var. İletişimde sert bir üslup içinde olmayın. İlişkilerde denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Parasal konularda yeni çözümler içinde olmanız gerekmektedir. Anlamadığınız ve sizin kurallarınıza ters düşen şeylere ilk başta çok tepki veriyor olsanız da bugün daha anlayışlı olmayı seçin.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı ortamlara uyum sağlayabilmek için katı kurallarınızı bir kenara bırakmalı ve daha esnek olmayı denemelisiniz. Kimse sizden yapamayacağınız kadar zor bir şey istemeyecek. Biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün hayatın keyifli yönleriyle ilgilenmek istersiniz.Flörtleşmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Partnerinize vakit ayırabilir, romantik bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız ön planda olacaktır.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile konuşurken söylediğiniz kelimelere dikkat edin. Finansal durumunuzun beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumalısınız. Zihninizi iyi ve eğlenceli düşüncelerle kuşatın.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı hissettiğiniz duyguların karışık olması gerilim hissetmenize neden olabilir. Hemen bir karar vermeyin ve aklınıza gelen ilk düşünceleri sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Kendinizi yazarak ifade etme yolunu seçebilirsiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdüreceksiniz. Ancak, kararsızlıklara neden olabilecek gerilimler olabilir. Fakat, büyük bir istekle yeni girişimlerde bulunmaya devam edeceksiniz. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız bu günden itibaren çok hafifleyecek

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>