Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinizin verdiği imajda önemli bir ölçü oluyor.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün daha da arttırabilir.

Kafanızı kurcalayan kimi problemler için bir çabanız gerekebilir. İlişkilerinize dair sorularınızı yanıtlayabilmeniz için, bu ilişkilere daha çok zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi neşelendirecek. Oysa bu düşüncesinin zamana ihtiyacı var ve bu aceleciliğin getireceği sorunlarla karşılaşabilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, arzu ve isteklerimizi ortaya koyabileceğimiz ve karşılıklı anlayış ve ortaklaşa hareket edeceğimiz kişilerle olacağız. Sosyal dünya ve özel hayatımıza bakış açımız bu yönde olacak. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız ve yaşamsal konularda sizi güçlendiriyor ve derinlikli düşünülmesini sağlıyor. Sağlamlığı önemsememizi sağlıyor. Aşkta ve kişisel anlamda tüm kararlarımızda bu güvence olgusu bir hayli etkili. İşlerimizi halletmemiz, düzenlememiz kolaydır. Bu enerji huzur vericidir. Sağlam olana yöneltir. Hem duygusal hem de maddi anlamda güven içinde yaşamak isteriz. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlemlemeyi ve harekete geçmeyi eş zamanlı tutman gereken bir süreçten geçiyorsun. Yoğunluk yaşabilirsin.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda uzun zamandan beri uğraş verdiğiniz, birçok fedakarlıklara katlandığınız durumlar artık sizlere mutluluğun sinyalini vermekte. Partnerinizle aranızda geçen sorunları halledip geleceğe yönelik güzel kararlar alabilir ve bunları uygulama aşamasına geçebilirsiniz. Yalnız olanlar ise aile bireylerinin yardımı ile özel bir kişiyle tanıştırılabilirler.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren konularda hareketlilik var. İşleriniz ile ilgili eğitsel konular gündeminizde olabilir. Çok çalışma ve çaba harcayacağınız bir süreç içinde olmanız muhtemel. Zevkleriniz için harcamalar yapmak size kendinizi iyi hissettirecek. Yaptığınız harcamalarda farkında olmadan sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamın keyifli yönlerine ağırlık verebilirsiniz bugün. Eğlence, partiler, toplantılar öne çıkabilir. yemeğin dozunu kaçırabilirsiniz ancak gönlünüze göre eğleniyor olabilmek hoşunuza gidecek.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzühayatınıza aktarmakla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmalı, eğlenceli olaylara yönelerek stres atmalısınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. İçinizde büyüyen istekler sizi yönlendirebilir. Duygularınızı sevdiğinize anlatabilir, parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunurken heyecan duyabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 60"
Ay
Kova
13° 20' 47"
Merkür
Koç
17° 27' 02"
Venüs
Boğa
02° 37' 02"
Mars
Koç
00° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 49"
Satürn
Balık
16° 41' 25"
Uranüs
Boğa
22° 25' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 58"
Lilith
Başak
23° 29' 00"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>