Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aceleci Davranmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Huysuz ve mıymıntı hissediyorsun çünkü enerji açığın var. Ama günün enerjisi, hayatında olan bitene gerçekçi ve objektif bir pencereden bakman için sana gerekli araçları sunacak. Örneğin, arzu ve isteklerini ortaya çıkaramamanın muhtemelen yaşadığın bazı değişikliklerdir.Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün vaktinizin çoğunu kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Özellikle sezgisel güçleriniz her zamankinden daha yüksek seviyede çalışıyor olacağından psikoloji ya da belki de medyumlukla ilgili konular üzerine kitaplar normalde olmadığı kadar ilginizi çekebilir. Sizi neyin beklediği üzerine çok fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama bu durum anlaşılabilir. Zira açık bir şekilde paylaşabilmek için önce bunun ne anlama geldiğinden emin olmak isteyeceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkinize dair fikirleriniz, planlarınız değişebilir. Yalnızlar, önemli bir tanışma yaşayabilir. Duyguların dile getirilmesi gereken bir gün. Yakınlık kurmaktan çekinmeyin.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa vadede sonuçlara ulaşmak istemen hata yapmana neden olabilir. Eğitim hayatına ara vermiş bir Oğlak burcuysan, bugün devam etmeye yönelik adımlar atmak isteyeceksin. Kendini geliştirmek için okuduğum makalelerin faydasını göreceksin. Alım satım konuları bugün gündemine gelebilir. Aceleci davranmak istemeyeceksin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile aranızda bir takım soğukluklar olabilir ve konuşmamak için direnebilirsiniz. Aileniz için kendinizden ödün vermek sizi eksiltmez, buzları eritmek için harekete geçin.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle yakınlığınızı arttırabilirsiniz. İletişim odaklı problemlerinizin çözümü noktasında verimli açılımlar yapabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gönüllü olmadan bir topluluğa karışabilirsiniz, önyargınızı kırdığınızda keyif almaya başlayacaksınız. Daha iyi tercihler yapmak için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu yine sizin sağlamanız gerekiyor. Karşı cinsten bir arkadaşınızla aranızdaki yakınlaşma romantik bir hal alabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün azimli yapınızla birçok işi başarılı bir tempoyla yürüteceksiniz. Gün içinde özel zevkler söz konusu olabilir ve sosyal ilişkilerinize para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Masraflarınızda kısıntı yapmalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında yeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Finansal olarak iyi bir konumdasınız vehayatınızda her şey yolunda gidiyor. Fiziksel sağlığınız için gün içinde daha aktif olmaya çalışın ve su tüketiminizi artırın.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, olumsuz gelişmelerden çabuk etkileniyorsunuz. Bugün, üst düzeyde çalışmalar yapacak, farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 01"
Ay
Akrep
15° 44' 24"
Merkür
Koç
26° 07' 01"
Venüs
Balık
20° 44' 17"
Mars
Balık
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 45"
Satürn
Balık
13° 13' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 45"
Neptün
Balık
27° 46' 57"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 09"
Lilith
Başak
19° 43' 07"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>