Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulutlarda gezinme ve ayaklarınızı sapasağlam yere basma isteği arasında gidip geliyorsunuz. Hayatınızdaki farklı durumlar farklı tepkileri gerektiriyor. Dolayısıyla, her yaraya aynı merhemi süremeyeceğinizi unutmayın. Yaklaşımınızı, durumlara göre belirleyin. Bugün son derece ciddi ve pratik olmanız gereken anlar da hayalperest ve yaratıcı olmanız gereken anlar da olacak. İşin sırrı ne zaman hangisi olacağınızı bilmekte.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün isteksizlik ve tembellik hali ortaya çıkabilir. Yaşamdan keyif alacağınız, sizi daha canlı hissettirecek şeylerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde abartılı kontrol halinden kaçınmak daha faydalı olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla mesai yapacağın bir gün seni bekliyor. İşlerini evden yürütüyor olsan da yorulduğunu hissedeceksin. Bugün toprak burcunda Yeniay meydana geliyor. Alışverişte fazla para harcadığını fark edeceksin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda farklı ve kalıcı çözümler, fikirlerle hareket etmek işlerinizi ve iletişimlerinizi iyileştirecektir. Birlikte çalıştığınız kişiler bu duruma şaşırmakla birlikte bundan memnun olduklarını da dile getirebilir. Eğer uzaktan çalışıyorsanız bu motivasyonu dijitale taşıyın ve sosyal mecralara yeni bir soluk getirecek işler yapma teklifinde bulunun.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Böylelikle paylaşımın güzelliğini tadabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her açıdan duygusal strese ve zorlanmaya hazırlıklı olun. Özellikle işyerinde kendinizi güçlü veya etkili hissetmiyorsunuz. Büyük zirvelere ulaşmak için kendinize baskı yapmayın. Bunu yaparak kendinizi hayal kırıklığına hazırlamış oluyorsunuz.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konularda güçlü kararlar alabilir, sağlam adımlar atabilirsiniz. Kredi, borç ihtiyacınız varsa talep etmek için uygun bir gün.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda çok derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çatışmalar yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 44"
Ay
Akrep
22° 18' 51"
Merkür
Koç
26° 22' 42"
Venüs
Balık
21° 23' 57"
Mars
Balık
04° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 32"
Satürn
Balık
13° 16' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 01"
Lilith
Başak
19° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>