Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini hoş bulmak suç değil. Bunu ona belli etmek de suç değil. Dün tanıştığınız ve etkilendiğiniz kişi sizi bu akşam yemeğe davet edebilir. Geçmişinizle ilgili takıntılarınızdan arınıp cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Bir probleminiz var. Paylaşmamakla doğru yapıyorsunuz. Paylaşmanız durumunda işyerinizdeki konumunuz tartışılır hale gelebilir.

Çok bunaltıcı. Ama bu durum kalıcı görünmüyor. Hatta uzun ömürlü de görünmüyor. Bugün bir para tartışması, içinde siz olmadığınız halde, sizinde adınız anılarak büyüyor. Bu sıkıcı tartışmaya akşam olmadan siz de katılmak zorunda kalacaksınız.

Bir yakınınıza baskı yapıyor, onu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Çok iyi niyetli ve ona karşı sevgi yüklü olduğunuz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Baskı iyi bir şey değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda, daha fazla yapacağınız şeyler var.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. 06:31 itibariyle de Ay Yengeç burcuna geçiyor. Gün boyunca ilişki ve evlilik hayatınız gündeminizde olabilir. Yalnız bugün sözlerinize dikkat etmelisiniz. Ay-Kiron arasındaki sert etkinin hakim olduğu bugün içerisinde ilişkinizde duygusal yaralar alabilirsiniz. Aynı durum ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa da meydana gelebilir. Ortağınızdan beklemediğiniz bir davranış görmeniz, aranızdaki iplerin gerilmesine neden olabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yenilik katıyorsun!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Hayatına baştan uca yenilik katmak isteyeceksin. Radikal kararlar alabilir, yapmaktan korktuğun çalışmalara dâhil olabilirsin. Diğer yandan bazı çalışma arkadaşlarının ağır dedikodular yaptıklarına şahit olabilir, onları sert bir dille uyarmak zorunda kalabilirsin. İş arayışındaysan, birkaç gün önce görüştüğün yerden olumlu dönüş alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, katıldığın davette yeni tanıştığın birinin ilgisi hoşuna gidebilir. Ancak duygusal iniş çıkışlarını kontrol etmen güç olacak. Gösterilen ilgiyi samimimi bulmayacaksın. Bugün aynı zamanda tesadüfen uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla karşılaşabilirsin. Onun hayatındaki değişme senin için ?keşke? olabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle birlikte keyifli saatler geçirebilirsiniz ya da ?zaman geçirmek istediğim kişi? kim sorgusu içerisine girebilirsiniz. Sevmek ve sevilmenin ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ceden belirlemekkonusunda size avantaj sağlayacak. İsteklerinizi net dile getirmek ve icraat işinizde başarı getirecek.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; karşıt burcunda bulunan Ay, çevrendekilerlebirliği içinde olman gerektiğini vurguluyor. Güçlü kişilerin üzerinde otorite ve baskı kurmaları hoşuna gitmese de daha uyumlu olmanda yarar var. Ekonomik olarak seni destekleyecek vehayatın açısından önemli kişilerle tanışmalar yaşayabilirsin.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakınlarınızla ilgili kuruntular ve şüphe söz konusu. Yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Daha iyisine ulaşma ve kendinizi gösterme arzusuyla zihinsel kısır döngü içinde kalabilirsiniz. Denge önemli.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak.Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 09" R
Ay
Yay
28° 23' 10"
Merkür
Koç
16° 17' 20"
Venüs
Koç
28° 31' 07"
Mars
Balık
28° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 17"
Satürn
Balık
16° 23' 45"
Uranüs
Boğa
22° 13' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 41"
Lilith
Başak
23° 06' 52"
True Node
Koç
15° 26' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>