Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ailene Güveniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Sosyal hayatınızı genişletmek için bundan iyi bir zaman olamaz. Hep aynı grupla takıldığınızı fark etmeniz sosyal rutininizi değiştirmeniz için bir fırsat olacaktır. Biraz değişiklik yapmak için daha önce gitmediğiniz bir kafeye, kitapçıya ya da bara gidin. Arkanıza yaslanıp tanımadığınız insanları yaşayışınız izlemek eğlenceli olabilir. Daha önce karşılaşmadığınız kişilerle sohbet etmeye açık olun. Belki yeni bir arkadaş edinebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve ailenizle ilişkileriniz ön planda. İlişkilerinizin gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmeniz gerekebilir. Aileniz için destek ve yardım sunabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kredi kartını kullanırken daha dikkatli olmaya karar veriyorsun. Birikimlerini ailenin istekleri doğrultusunda şekillendirmek isteyebilirsin. Onların tavsiyelerine güveniyorsun. Evcil bir hayvanı olan Oğlak burcuysan, bugün onunla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kişisel ihtiyaçlarınıza ayırabilirsiniz. Birikmiş işlerinizi düzenlemek isterken yeniden şekillendirebilirsiniz. Sonuca varmak için sabırlı olun.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın. Evde kazalara daha açık olabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha realistik kararlar alabilirsiniz. Partnerinizi potansiyeli dışına çıkmaya zorlamak yerine olduğu gibi kabul edebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıcak bir şeyler içip ayaklarınızı uzatarak dinlenmek için harika bir gün! Evet, ev işlerini halen bitirmemiş olabilirsiniz ama bu ara vermenize asla engel değil. Bugün kendinizi şımartmak için gerçekten mükemmel. Bir daha uzun süre böyle bir fırsat bulamayabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, Koç burcunda ilerlerken ailevi konularda duygusal davranmamaya çalışmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Bugün içsel sıkıntılarınızın tek nedeni, yorulmanızdır. Uykularınıza dikkat.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi heyecanlı hissedeceksiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Günlük rutininizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karışık düşünceler içindesiniz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların kaynağı olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda temkinli hareket etmelisiniz. Yanlış ilişkilere karşı kendinizi frenlemelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 43" R
Ay
Akrep
02° 47' 16" R
Merkür
Koç
16° 05' 51"
Venüs
Koç
23° 05' 01"
Mars
Balık
24° 45' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 59"
Satürn
Balık
15° 59' 16"
Uranüs
Boğa
21° 59' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 30"
Lilith
Başak
22° 37' 31"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>