Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tavrını Koyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, geçmişteki bir sıkıntınızı artık başınızdan defetmeniz gerekebilir. Bir akrabanız ya da arkadaşınız ile geçmişte yaşadığınız bir anlaşmazlık sizi hala uğraştırıyor olabilir. Bu durum sadece enerjinizi bitirir ve çok fazla strese neden olur. Tüm bu gerginlikleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakın. Affederseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınıza devam etmek bu durumu çözün ve bu kişiyle barış imzalayın.

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Pozitif haberler alabilirsin. Günün enerjisi güzellikleri ayağına getiriyor. Sahip olduğun doğal karizma yüklelişte. Karşılaştığın herkesle konuş, çekinme! Sana pozitif şekillerde yanıt vereceklerdir. Güzel irtibatlar, etkileşimler, arkadaşlıkla sağlayabilirsin. Belki de romantik bir ilişki olabilir!İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlara yardımcı olmak onların senden sürekli bir şeyler istemesine sebep olabilir. Başkalarına yardım ederken kendini ihmal etmemelisin. İnsanların isteklerinin önceliğin olmamasına özen göstermekte yarar var.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer karşınızdaki kişiye ne istediğinizi açıkça anlatmazsanız, istediğiniz şeyi elde edemezsiniz ya da bunu şansa bırakmış olursunuz. Bu durum ilişkiler için de geçerlidir. Eğer karşınızdaki kişiden bir şey bekliyorsanız, bunu açıkça ifade etmelisiniz. Neden işinizi şansa bırakasınız ki?

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerden gelen gereksiz tepkiler, seni rahatsız edebilir. Gerek konuşmaların gerekse de tavırlarınla onlara cevap vereceksin. Değerlendirmek istediğin birikimin varsa, bugün onun için hareket edeceksin. Kendini değişim döngüsü içinde hissedebilirsin. Stilinde farklılık arayışına giderek, farklı tarzları birleştirmek isteyebilirsin.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizi yalnızlıkta bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Kendinizi şartlamadan karar vermelisiniz. Parasal konularda bazı dengesizlikler ya da ödemeler sizi düşündürebilir. Gerekli görüşmeleri bugün tamamlamalısınız.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hareketlerinizle üst kademedeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Konuşmak yerine işinize yoğunlaşmalısınız.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın ilişkilerini ilgilendiren meseleler üzerine çeşitli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin eksik olduğun farketmiş de olabilirsin; ya partnerinde ya da kendinde. Bugün bu farkındalığın üzerine yoğunlaşacaksın; fakat hiç de kolay birolmayacak. Konunun kökeni bağımsızlık ve özyeterlilik olabilir. İlk işin sorunun kaynağına inmek olmalı.

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz hakkında muhtemelen bilmedikleri utanç verici şeyleri bildiğiniz için, başkalarının sizin hakkınızda sahip olduğu olumlu görüşlerin doğru olduğuna inanmakta zorluk çekebilirsiniz. Geçmiş sizi kendini düşünmeye çağırdığından, kendinizi şimdiki zamanda yaşamaya zorlamak pek kolay olmayabilir. Sizi yeni tanıyan insanlar tarafından farklı yargılanabilirsiniz fakat nereden nereye geldiğinizi siz biliyorsunuz ve başka kimsenin takdirine ihtiyacınız yok.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınızgörüşmeleri eksik olan yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışmış bulunan imkanlarınızı arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Ayak bileğinize dikkat edin.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha yapıcı ve affedici olabilir ya da karşı taraftan aynı yaklaşımı görebilirsiniz. Duygularınızla mantığınızı dengelemenizde fayda var.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 22" R
Ay
Başak
15° 49' 56"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Koç
18° 13' 42"
Mars
Balık
21° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 43"
Satürn
Balık
15° 36' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 57"
Neptün
Balık
28° 34' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 47"
Lilith
Başak
22° 11' 18"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>