Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Bugün her türlü dış mekan aktivitesi için iyi bir gün. Yapabiliyorsanız, sizi kısıtlayacak her türlü iç mekan aktivitelerinden izin alın. Daha çok dışarda çalışma havasındasınız. Bazı yaratıcı peyzaj düzenlemeleri için bazı fikirler edinebilirsiniz. Ya da fidanlığa bir gezi yapmaya ve bitkilere yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkmaya karar verebilirsiniz. Veya bisiklet sürmenin tadını çıkarabilirsiniz. Dışarı çıkın ve pozitif dünya enerjisini içinize çekin!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Bugün spiritüel yanın seni ele geçirebilir. Hayatın anlamını düşünmek için uygun moddasın. İyi olan şu ki, bunu bugün çözmeye yaklaştığın gün olabilir! Yüce bir ilhamın varlığını hissedebilirsin. Psişik bir hatırlama, gerçekçi bir rüya veya koruyucu meleklerin varlığını sezdiğin bir an. Seninle olacak olan pozitif enerjinin keyfini sür.Güne başlamadan evvel birisi ile ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz, hissetmeyin. Normalden çok daha güçlü bir duygusal yoğunluğunuz var ve olabilecek tüm tuhaf şeylere karşı bu duyguların önemli olduğunu fark edeceksiniz. Diğer insanlar sizi sözleriyle alt etmeye çalışabilir, ancak onların ne dediklerine kulak verin. Gerçeklere mi odaklanıyorlar yoksa sadece düşündükleri şeylerle mi sizi ateşlemeye çalışıyorlar?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi hissetmek için daha çok çabalamak gerekecek. Fiziksel görünüşünü düzeltmek kendini daha iyi hissetmek için en önemli adım olabilir. Dış görünüşünün senin içine sinmesi ister istemez öz güveninin artmasını sağlayacak.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zor zamanlarda iyiçıkarmayı biliyorsunuz. Üstelik bu durum çevrenizdekiler tarafından da biliniyor. Yakın zamanda başladığınız bir iş, sizin istediğiniz kadar iyi ilerlemiyor olabilir. Oysa hem fiziksel hem de ruhsal olarak hak ettiğiniz şeyi alabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artan sorumluluklarını yönetmek ve planlamak için harekete geçiyorsun. Eğer ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yıllar önce hissettiğin özel duyguları hatırlatacak birisi hayatına dahil olabilir. Sosyal hayatını renklendirirken, kimseyle de polemiğe girmek istemeyeceksin. Kısa bir tatil planı yapmaya karar verebilirsin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi ağınızı paylaşmayı sevmiyorsunuz fakat kişisel bir değişime giderek birikim ve tecrübelerinizden paylaşım yapacaksınız. Yapacağınız bu paylaşım bir çok insana yol gösterebilir ve onlardan aldığınız geri bildirimleri sizi bir şeyler paylaşmak konusunda daha cesur kılabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var. Çok şefkatlisiniz ancak kavgaların ortasında kalabilirsiniz...

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Patronunuz veyaarkadaşlarınız önünüze bazı engeller çıkarabilir, çevrenizdeki olumsuz insanlardan uzak durmanız gerekir. Bununla birlikte aile hayatınız bu durumu dengeleyecek kadar düzene giriyor. Mutluluk ve iç huzuru hissetmek için sevdiklerinizle birlikte olmaya çalışın. Kendinizi kötü hissediyorsanız büyük kararlar almadan önce bir mola veya tatil yapmayı düşünebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayı arzu etmeyecektir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Kalbinizi kıran kişiler olduysa daha affedici olabilirsiniz. Sizin kırdığınız kişiler varsa da gönüllerini almak için bugün bir adım atın.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>