Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Bugün, diğer insanların ruh durumlarını hafifletmek için güzel bir gün. Nereye giderseniz gidin neşe saçmak için doğal bir yeteneğiniz var. Bugün baskılaryerinizde de yayıldığı için yeteneklerinize ihtiyaç duyulabilir. İş arkadaşlarınızı teşvik etmeye çalışın ve birkaç aptal şaka ile onları neşelendirin. Bir samimiyet duygusu inşaa ederek, herkese birlikte daha iyi çalıştığınız konusunda ilham olacaksınız. Ayrıca, arkadaşlarla işbirliği yapmak her zaman daha eğlencelidir!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski yöntemlere tekrar başvurmak senin için ilginç olabilir. Hayatının sıkıcı gidişini değiştirmek için girişimlerin olacak. Düşündüğünden daha fazla değişiklik yaratmak için alıştığın yolun dışına çıkmak yararlı olabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birçok konuda yeteneğinizi kaybettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Oysa size ait olan ne varsa, yerli yerinde duruyor. Bazen insan çok fazla analiz etmekten ve detaylara saplanıp kalmaktan bütünü göremeyebiliyor, kendi değerinin farkına varamayabiliyor. Kendinize biraz destek olmalısınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer çalışan bir Oğlak burcuysan, mevcut işinden daha iyi maaşı olan birfırsatını değerlendirmek isteyeceksin. Teknolojik cihazlarla olan sınavların seni bugün biraz yorabilir. Önemli projelerinin yarım kalması,akışını tamamıyla değiştirebilir. Eğitim hayatın devam ediyorsa, rotanı değiştirmek isteyebilirsin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde iletişiminizi değişime götürüyorsunuz. Eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamayarak büyük dönüşüm içerisine giriyorsunuz. Bu dönüşüm sizi kendinizden memnun olduğunuz bir yöne doğru götürebilir ve değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının söylediklerini yapma eğilimi size zarar getirebilir. Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz...

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa yollardan kaçınarak ve başarıya ulaşmak için zorlu bir yolculuğa çıkarak, olumsuz durumları umut verici fırsatlara dönüştürebilirsiniz. Güçlü kalın ve yol boyunca karşılaşabileceğiniz negatif düşüncelere kapılmayın. Bazı yeni şeyler öğrenmek zorunluluk halini alabilir, bu durumda panike kapılmayın, sizin için heyecan verici bir eğitim süreci başlıyor ve bu size birçok kapıyı açabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı davranışlarınızla güçlü bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın hayretler içinde kalmasına neden oluyorsunuz. Yaşamınızın değişen değerlerinden rahatsız olmadan, çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde biraz gergin veya tepkisel olabilirsiniz, çevrenizdeki insanlarla kırıcı olmadan iletişim kurmaya özen gösterin. Eğitim ya da iletişim konularında aksilikler yaşanabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 55' 08" R
Ay
Aslan
04° 03' 30"
Merkür
Koç
19° 16' 14"
Venüs
Koç
13° 54' 38"
Mars
Balık
19° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 53"
Satürn
Balık
15° 15' 28"
Uranüs
Boğa
21° 34' 31"
Neptün
Balık
28° 27' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
19° 51' 29"
Lilith
Başak
21° 48' 01"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 16/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>