Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hobilerini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Kararlı zihniniz size diğer dünyaları keşfetmenize izin veren çok fazla güvenlik sağlıyor. Uydu istasyonunuzun bir şekilde çalışmasını sağladınız ve artık geri çekilebileceğiniz güvenli bir tesisiniz olduğunu bilerek sınırlara doğru seyahate çıkabilirsiniz. Sevgiyi hayatınıza sokmanın yeni yollarını bularak kendiniz için kurduğunuz bu iyi sistemden yararlanın.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Düşünceli bir moddasın. Meditasyon ve dua için uygun bir zaman. Hayatının spiritüel alanlarına vakit ayırarak kendini iyi hissedebilirsin. Mumlu ve tütsülü bir ortamdan hoş vakitler geçirebilirsin. Üst Güç ile bağlantı kurmak için niyet et. Gücün rehberliğinden ve sevgi dolu ve olumlayıcı niteliklerinden faydalanabilirsin. Zihnini dinginleştirirsen bunu başarabilirsin.Bu aralar öz güveninizi olumsuz etkileyen uzun vadeli eğilimler varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun moralinizi bozmasına izin vermek yerine durumu değişim için bir fırsat olarak görün. Kendinizle ilgili neyi öğrenmeye direniyorsunuz? Gelişime açık bazı alanlar var. Değiştirmeye değer neler olabileceğine karar vermeye bakın. Deneyin ve yanılın. Sonuçtan memnun kalmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın işi konusunda senden yardım isteyebilir. Ona yardımcı olmak organizasyon yeteneğinin gelişmesi için önemli olacak. Deneyim kazandıkça kendine olan güveninin artması yararına olacak.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir konuda belli bir yolu takip etmediğiniz sürece başarısız olacağınızı düşünmüş olabilirsiniz. Ancak tam siz umutsuzluğa kapılmışken yepyeni bir fırsat ortaya çıkabilir ve yeniden umudunuzun artmasına neden olabilir. Belki de uzun zamandır yanıtını aradığınız bir soruya cevap bulmuş olabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlemci yanın ile bugün daha dikkatli olacaksın. Daha önce dikkatini çekmeyen konular bugün dikkatini çekebilir. Eğer sorunlu bir şekilde devam eden bir ilişkin varsa, ayrılığa dair konuşmaları yapamadığını fark edeceksin. Kısa kısa kaçamakların dışında kendine daha çok zaman ayırmak isteyebilirsin. Yeni hobi alanları araştırıyorsun.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda bazı yanlış kararlar alabilirsiniz. Hızlı girişimlerde bulunmak yerine stratejik adımlar atmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde gelir gider dengenizi kontrol altında tutmanız zorlaşabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular sizi daha bağlayıcı olabilirsiniz. Aynı zamanda evle ilgilenmeniz sorumluluklar da artıyor olabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Yardım alın. Uyumlu tavırlarınız çevrenizdeki insanları mutlu ediyor...

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne söylerseniz söyleyin, insanlar duymak istediklerini duyacaklar. Bu onların sizden hoşlanmasını sağlayabilir ve siz de olumlu ilgiden keyif alabilirsiniz. Ancak, gerçekten iletecek önemli bir mesajınız varsa, tüm heyecanın içinde kaybolması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı iyi hisleri sürdürmenin mi yoksa insanları sizi gerçekten anlamaları için zorlamanın mı daha önemli olduğuna karar vermeniz gerekebilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Akşam saatlerinde çevrenizle karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizde ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz, biraz huzura ve sakin kalmaya ihtiyacınız var. Evde yapılması gereken düzenleme, organizasyon ya da tadilat gibi işlerle de ilgilenmeniz gerekebilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal işbirliği içinde olduğunuz kişilerle, yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştırabilir. Onlarla büyük enerjinizi birleştirmeli ve çevrenize şans vermelisiniz.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 10' 22" R
Ay
Başak
01° 43' 35"
Merkür
Koç
17° 52' 19"
Venüs
Koç
16° 45' 18"
Mars
Balık
20° 47' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 21"
Satürn
Balık
15° 29' 22"
Uranüs
Boğa
21° 42' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
19° 59' 36"
Lilith
Başak
22° 03' 22"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 18/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>