Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceğini Tasarlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Tıpkı kayadanın üzerindeki midyeler gibi, size yapışan belirli kişiler ve sevdiklerinizden artık sıkılmış olabilirsiniz. Onlara duygusal anlamda büyük destek veriyorsunuz, bu yüzden güç almak için size güveniyorlar. Ancak bugün, bu ekstra ağırlık sizi bunaltabilir ve muhtemelen nefes almak için bu kişilerden kurtulmak isteyeceksiniz. Başkalarının duygusal yükünden kurtulabilmek, bugünün çok önemli bir konusu.

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme – bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende fark yaratacak bir etkinlik düzenlemek isteyebilirsin. Sana yardımcı olması için arkadaşlarına haber etmek iyi olacak. Bu sayedeyükünü azaltmak mümkün olabilir. Orijinal fikirler için özgür olmakta yarar var.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir konuda belli bir yolu takip etmediğiniz sürece başarısız olacağınızı düşünmüş olabilirsiniz. Ancak tam siz umutsuzluğa kapılmışken yepyeni bir fırsat ortaya çıkabilir ve yeniden umudunuzun artmasına neden olabilir. Belki de uzun zamandır yanıtını aradığınız bir soruya cevap bulmuş olabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair düşüncelerin bugün aklında kendisine yer bulabilir. Eğer çalışan bir Oğlak burcuysan, kariyerinde kendine yeni bir yol çizmek isteyeceksin. Hayatındaki birçok konuyu dizayn etmek için harekete geçeceksin. Sosyal medya hesaplarını bir süre askıya almak isteyebilirsin. “Daha önce yapmalıydım” dediğin temizliğe, telefon rehberinden başlayabilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı yaralayıcı diyaloglar içerisinde olmamalısınız. Yaşadığınız sıkıntıların bütün nedenlerini ailenizde aramanız bireysel açıklarınızı kapatamayacaktır. Kendinizi sürekli haklı çıkarmaktan vazgeçin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve, ailenize yönelik konular daha uğraştırıcı olabilir. Evde çalışmak ve işlerinizi tamamlamak için uygun koşullar var.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda strese maruz kalabilirsiniz. İlk bakışta tutkulu aşık imajı verseniz de aklınıza yatmayan konularda çabuk pes ediyorsunuz...

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak ve büyük adımlar atmak için zemin hazırlığını tamamladınız, artık kararsızlığa yer yok. Adeta hayatınızda yeni bir perdeye başlıyorsunuz. Zihinsel olarak nasıl hissettiğiniz, bu yolun gidişatı için oldukça büyük bir önem teşkil ediyor bu yüzden tek özelliği eleştirmek olan olumsuz insanlarla aranıza mesafe koyun ve kendinizi sevgili dostlarla çevreleyin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal sorunlarınızın temelinde maddesel sorunların etkisinin olduğunu inkar edemezsiniz. Bugün katılacağınız bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar oldukça önemli. Düşünmelisiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ve ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evden çıkmak istemeyebileceğiniz bir gün. Evde yapılması gereken yenilik, düzenleme ya da dekorasyon gibi işlerle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 09' 37"
Ay
Akrep
24° 22' 30"
Merkür
Koç
26° 27' 09"
Venüs
Balık
21° 36' 19"
Mars
Balık
04° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 39"
Satürn
Balık
13° 18' 05"
Uranüs
Boğa
20° 39' 42"
Neptün
Balık
27° 48' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 33"
Chiron
Koç
18° 47' 36"
Lilith
Başak
19° 47' 47"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>