Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkinize dair fikirleriniz, planlarınız değişebilir. Yalnızlar, önemli bir tanışma yaşayabilir. Duyguların dile getirilmesi gereken bir gün. Yakınlık kurmaktan çekinmeyin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerini gerçekleştirmek için kararlısın. Senin için verimli bir gün olacak. Ay, bugün su burcunda hareket edecek. Arkadaş çevrenle olan iletişiminde kendini ifade etme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. Yalnız bir Oğlak burcuysan, katılacağın bir davette tanışacağın kişi daha önce hissetmediğin duyguları hissettirebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeniz bugün size zarar verebilir. Aileniz ile tansiyonu yüksek hararetli konuşmalar yapabilirsiniz. Konuşurken cümlelerinizi özenle seçmeye dikkat etmelisiniz yoksa öfkenize yeni düşerek istemediğiniz sözleri sarf edebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, eşinizle ilişkilerde ve ailevi konularda daha fazla destek ve anlayış bulabilirsiniz. Duygusal alanda öğrenebileceğiniz çok şey var.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde bütün sorumluluğu almanız ve her işi sizin yapmanız beklenebilir. Art niyet derecesine varan açılımlarda gerekli aksiyonu göstermeniz önemli olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, eşinizle geçici güven sorunları yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında seyahatler ve iletişim konusunda daha rahat olacağınız için, önemli paylaşımlarınızı 17.00 sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi yolunuzda ilerlemek için bazı aile üyelerinize sınırlarınızı vurgulamanız gerekebilir. Yaşam tarzınızdaki bir değişiklik, kendinizi zinde ve enerjik hissetmenizi sağlayacaktır. Romantik düşünceler gün boyu zihninizi meşgul edebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmeniz zaman alacak.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Finansal olarak iyi bir konumda olduğunuz için kendinizi rahat hissediyorsunuz. Dinlendirici ve keyif verici bir tatile çıkmak isteyeceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal sorunlarınızın nedeninde, maddi gelişmelerin etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 11" R
Ay
Akrep
11° 53' 15" R
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
24° 00' 01"
Mars
Balık
25° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 03' 29"
Uranüs
Boğa
22° 01' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 05"
Lilith
Başak
22° 42' 28"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>