Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda sizden kaynaklanmayan bir takım problemler var. Bugün sevgilinizden bu problemleri aşma yolunda olumlu sinyaller alabilirsiniz. Onu biraz daha anlamaya çalışmalı ve ona zaman vermelisiniz.

İş yerinizdeki başarılarınız günden güne artıyor. Bugün olumlugörüşmeleri yapacağınız, kariyerinizin gelişimi konusunda size büyük yardımları dokunacak kişilerle tanışacağınız bir gün olacak.

Bugün beklemediğiniz harcamalar yapacaksınız. İş ile ilgili yeni atılımlar yapma planlarınız var ise bugün çok uygun bir gün. Bugün alacağınız kararlar , yapacağınız yatırımlar ilerideki zamanlarda size büyük kazanç sağlayacak.

Değişken havalar yüzünden soğuk algınlığı geçirebilirsiniz. Beslenmenize ve giyiminize özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki düzensizliğiniz çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak giriştiğiniz değişme çabalarınızdaki zorlanmalar, hiçbir zaman değişmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Ayak sürümeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da yararlar getirebilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün genelinde Ay Yengeç burcundaki hareketini devam ettiriyor. Düne göre bugün ilişki hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündüz saatlerinde Ay'ın Neptün devamında da Venüs ile kurduğu güzel kontaklar sonucu partnerinizle aşk dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Ortaklıkla yürütülen işiniz varsa kazancınız artabilir. Akşam olunca Ay, devam eden bu hareketinde açılarını gerginleştiriyor. Satürn sonrasında da Güneş ile kurduğu açılar partnerinize karşı otoriter davrandığınızda aranızdaki romantizmi tersine çevirebilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler yüzünü güldürüyor!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Ekonomik olarak kendine yeni bir düzen getirmek isteyeceksin. Birikim yapmaya karar verebilir ya da var olan birikimlerini yatırıma çevirmek isteyebilirsin. Hukuki süreçleri devam eden bir Oğlak burcuysan, olumlu gelişmeler yüzünü güldürebilir. Gün içerisinde çok ilginç haberler alabilir, bir anda gündeminin değiştiğine şahit olabilirsin. Yaptığıngörüşmesinden beklediğin yanıtı alamayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, çevrende bir süredir senden hoşlanan kişinin varlığından bugün haberdar olabilirsin. Her ne kadar sosyal statüne uygun olmasa da kalbine göre birini bulman an meselesi. Ailenle yapacağın uzun telefon görüşmelerine hazır ol!

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli zor durumlar içerisinde olduğunuzu düşünmek kendinizi geliştirmenizi manipüle ediyor olabilir. Hayatın bir denge hali olduğunu unutmayın.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşanabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde risk almak çok daha kolay olabilir. Sonuçlarına katlanamayacağınız hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda edinim sağlayabilmeniz için çok çaba göstermeniz gerekebilir. Eğitim içeren konularla ilgili başarılı olabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; oluşan koşuldan hiç haz almasan da yetkisi yüksek ve senin üstünde hâkimiyet kuracak kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabilirsin. İlk etapta seni etkileyen bu koşullar sonrasında rekabete girmene yol açabilir, karşındakilerle aynı görüşlerde uzlaşmakta zorlanabilirsin. Yakınlarında bulunan birisiyle duygusal bağ kurman mümkün.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde baskın tavırlar sergileyebilirsiniz. Danışmak ihtiyacı ile size gelen insanları incitmemeye özen gösterin. Eş partner ilişkilerinde duygusal çıkışlara maruz kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde dengeyi korumak önemli.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sevgi ve şefkate odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Aile içi ortaklıklarla açık bir gündesiniz. Evlenmek, evlilik teklif etmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, ailedeki yaşlıları ziyaret etmek size iyi gelecektir. Aile geleneklerini korumak için üzerinize düşen görevi yerine getirmek istersiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>