Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Diyaloglarını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiklerinizle takılmak için harika bir gün. İş sorunları veya ev işleri hakkında endişelenmemeye çalışın. Ailenizle geçireceğiniz zaman için şükredin. Hayvanat bahçesi veya bir müze gezmek gibi özel bir şeyler yapmaya çalışın ya da aileniz ve akrabalarınızla güzel bir yemek yiyin. Sevdiklerinizleyken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Duygular bugün arkadaşlarınız, aile üyeleri, meslektaşlar veya birlikte çalıştığınız grupların üyeleri de dahil olmak üzere, sizinle ve etrafınızdakilerle birlikte yoğunlaşıyor. Planlar ve projelerle ilgili heyecan ve coşku bulaşıcı olacak ve bu nedenle birlikte başarmayı planladığınız her şeyin sorunsuz bir şekilde çalışması gerekiyor. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz! Evinizi geliştirme planları yapılabilirsiniz ve ufukta gelirinizde bir artış görünüyor.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Günün enerjisi seni risk almaya yöneltiyor. Evet, senin için ciddi riskler almanın zamanı geldi. Normal düşünme biçimini kullanarak aşılamayacağınıdüşündüğün sorunlar için aklını olasılıklara ve çözümlere aç. Neden arzuladığından daha azıyla yetinesin? Kendi kendine şunları tekrarla: risk yoksa kazanç da yok. Cesaret ve istikrar seni günün kazananı yapacaktır.Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışmaya hazır olmalısın. İş konusunda sana yeni ufuklar açacak insanlar etrafında toplanabilir. Bu ortamda bulunmak senin için yararlı olacak. Yeni şeyler öğrenmeye devam etmelisin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ikili ilişkilerinizde daha olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle geçmiş dönemde kalan partnerlerle bir yüzleşme durumu söz konusu olabilir, daha yapıcı ve affedici olmanız kendi iç huzurunuz için faydalı olacaktır. Duygularınız ve mantığınız arasında kaldığınız olaylarla karşılabilirsiniz, iç sesinizi dinleyerek doğru kararlar vereceğinize emin olun. Aile içerisinde yaşayacağınız ani sorunlar bütün planlarınızı bir anda alt üst edebilir, onların nasihatlarına kulak vermeniz de yarar var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrenle olan diyaloglarına daha fazla önem veriyorsun. Zor günlerinde sana sırt çevirmeyen kişiler için elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceksin. Eğer bir süredir almak istediğin gayrimenkul varsa, bugün güzel haberler alabilirsin. İlişkisi yeni sonlanmış bir Oğlak burcuysan, eski sevgilinin tekrar iletişime geçmesi, barışma fikrini, değerlendirmeni sağlayabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal risk alıp almamakta kararsızlık yaşayabilirsiniz. Korku ve kayıp yaşama duygusuyla baş etmeye çalışmalısınız.Ekonomik koşullarınızı gereğinden fazla zorlamayın ve acele etmeyin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Talihsizliklerle baş etmeyi öğrenmiş durumdasınız. Bu aralar fazlası ile dalgın davranıyorsunuz. Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara...

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle nostaljik hissediyor olsanız da, geçmişe takılıp kalmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Eski ilişkilere, çocukluk anılarına ve geçmiş dönemlere sevgiyle bakmak güzel, ancak bu anıları gelecekteki ufkunuzu genişletme fırsatı olarak sınırlandırmalısınız. Hayatınızda takdir ettiğiniz şeylerin bir listesini yapmak bu nimetlerin büyümesine ve çoğalmasına neden olabilir. Aynı şekilde hedef ve hayallerinizi somutlaştırmak, büyük bir adım olabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro Venüs kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gökyüzünün negatif etkileri ilişki problemlerine yol açabilir. Hayal kırıklıkları, yanılgılar ya da aldatılmalar söz konusu olabileceği gibi, yanlış duyum da almış olabilirsiniz. Dış seslere kulaklarınızı tıkayın, ancak gerçekçi olun.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>