Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İkili ilişkiler ön planda! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Bugün kendinde fazlasıyla fiziksel enerji hissedeceksin ve bu enerjiyi aktaracak bir yer arayacaksın. Partnerini, çocuklarını ya da bir dostunu kap ve eğlenceli bir şeyler yapın!Yatak odasında, hayvanat bahçesinde ya da stadyumda; enerji fazlanı atabileceğin yaratıcı ve zevkli bir yol bulacaksındır! Enerjini nasıl harcarsan harca, yanındaki kişi de en az senin kadar eğlenecek!Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir grup içinde dedikodu dönüyor ya da kötü hisler deneyimleniyor olabilir. Siyasi tartışmalardan uzak dursanız iyi edersiniz. Bugün her şeyden şikayet eden insanlarla öğle yemeği yememek için elinizden geleni yapın. Duyduğunuz her şeye hemen inanmayın çünkü doğru olmayabilir. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Açıklarsanız, yok yere tatsız olaylara dahil olacaksınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Fakat 01:11-18:35 arası boşlukta olacağından planladığınız programı uygulamakta zorlanabilirsiniz. Yapmak istedikleriniz gecikmeli olarak gerçekleşebilir. Günün devamında 18:35'te Ay, Kova burcuna geçiyor. Akşam saatlerinde gelirinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları için kolları sıvayabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler ön planda!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. İkili ilişkilerin bugün ön plana çıkıyor. Önümüzdeki günlerde aile içinde özel hayatın ihlal edildiğini ve herkesin olaylara dâhil olduğunu düşüneceksin. Duygusal açıdan hassas olduğun bugünde alıngan ve sitemkâr bir yapıya bürünmen oldukça kolay. Evlilik hazırlığı sürecinde olan bir Oğlak burcuysan, düğün yeri ve gelinlik modellerini araştırabilirsin. Parasal olarak biraz daha feraha çıkman, stresli geçen günlerin de etkisiyle daha fazla alışveriş yapma eğilimini arttırabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sahip olamadığınız şeyler üzerinde gereğinden fazla kurgulu düşünceler üzerinde olmamalısınız. Her şeyin bir zamanı vardır.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızlaşma isteğinizi yeneceğiniz bir gündesiniz. Aşk ve aile gibi yakın ilişkilerle olan iletişimlere sıcak bakabilir, aile huzurunu derinden hissedebilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzun son derecelerine doğru ilerlerken kararlılık, liderlik, girişimcilik göstermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir ancak sizin dışınızda gelişebilecek olayları göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde alışverişler gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Unutulmaması gereken en iyi ipucu, diğer insanlar hakkında söylediklerinize dikkat etmektir. Söylediklerinizi söyleme konusundaki motivasyonunuz nedir? İnsanlar sana olan güvenini kaybedebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken kendinizi huzurlu hissedersiniz. İkili ilişkilerden ekstra sevgi ve şefkat beklemek en doğal hakkınız. Hayatınızdaki kadınların değerini anlarsınız. Partnerinizle uzun zamandan beri süren aranızdaki soğukluğu gidermek için adım atmalısınız. Gerçekten onun size ihtiyacı var.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı Oğlak burçlarının, banka, miras, borsa gibi konuları olabilir. Bir süredir temin etmekte zorlandığınız ödemelerinizi bu dönemde yavaş yavaş alabilirsiniz. Maddi konularda karışıklıklar söz konusu olabilir. Para hesaplarınızı yönetmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Duygusal anlamda ise arada kalmalar söz konusu olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; nihayet görevlerini yerine getirmenin ve her şeyi yerli yerine oturtmuş olmanın konforunu yaşayabilirsin. Artık biraz da daha farklı konulara eğilebilir hatta gelecek planları yapmaya başlayabilirsin. Ancak akşam saatlerinde gerek finansal gerekse duygusal paylaşımlarda gerilim olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>