Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olumsuzluklar Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Bağlı olduğunuz bir arkadaş ya da bir grubu içeren bir görüşmeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Sezginiz ve mantığınız çok yüksek seviyede çalıştığından, umduğunuz sonuçları elde etmek için yeterince keskin ve pratik olmalısınız. Doğuştan gelen duyarlılığınız size iyi hizmet etmeli ve bugün ile iletişime geçtiğiniz kişilerle yaşadığınız deneyim muhtemelen gelecekte de tekrarlanacaktır. İlerleyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma ortamınızda önemli bir yenilik ortaya çıkabilir. Süregelen işinizden farklı bir departman veya görev için teklif alabilirsiniz. Sınavlar ve eğitim gündemde.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güzel gelişmelere tanıklık edeceksin. Aile içerisindeki tatsızlıkların son bulacak olması, üzerindeki olumsuzluğu ortadan kaldıracak. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının okullarında değişiklik fikri gündemine gelebilir. Çocuklarının kaliteli bir eğitim alması için elinden geleni yapacaksın.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ile dertleşmek istediğiniz bir gün. Yaşadıklarınız sizi bunaltmış olabilir ve içinizi dökerek rahatlayabilirsiniz. Olayları bu kadar içinizde yaşamamalısınız. İnsanlara güvenmeyi öğrenmeli, duygularınıza yardımcı olmalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konulara daha fazla duyarlılık göstermeniz beklenebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar beslenme ve sağlığınıza göstereceğiniz özen beklediğinizden hızlı sonuç getirebilir. Her alanda bereketlenebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öz disiplininizi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Duygu dünyanız molaya ihtiyaç duyuyor fakat siz ipleri elinizden bırakmaya çekiniyorsunuz. Bu ikilem en çok da aşk hayatınızı yıpratacaktır. Biraz geri çekilip uzaktan gözlemlemek düşüncelerinizi hizaya sokmaya da yardımcı olacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olaylardan etkileniyorsunuz. İnatçı tavırlarınız ve gelişmeye açık fikirlerinizde çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Dostlarınızın, sizin desteğinize ihtiyacı var. Fikirleriniz olumlu karşılanacak.

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hoşlandığınız kişi ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. İş hayatınızda hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecek. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>