Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Partnerinizle duygusal iletişiminiz çok güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Yakın gelecek için planlar yapmanız olası.

İş hayatınızda kısa bir yolculuk yapabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Önemlianlaşmaları gündeme gelebilir. Bugün rutin işleriniz konusunda başarılı olabilir fakat beklenmedik koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

Birçok konuda dostlarınızın ve ortağınızın parasal desteğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, parasal işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Çevrenizle olan ilişkilerinizin hızlı değişiklikler göstereceği bir gündesiniz. Kısa yolculuklar mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın ilk saatlerinde Ay 02:32-10:50 aralığında boşlukta olacak. Sonrasında Aslan burcuna geçen Ay, finansal konularınızı gündeme getirebilir. Özellikle öğlen aktifleşecek olan Ay-Uranüs arasındaki sert etkiyle beraber beklenmedik bir borçla yüzleşebilirsiniz. İnternet üzerinden de alışveriş yapmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kendinizi riske atacak işlerde yapmamaya özen gösterin. Zaman ilerledikçe akşam alacağınız etkiler de düzeliyor olacak. Enerjiniz düşük gibi olsa da biraz sosyalleşmek sizi mutlu edecektir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın anlamını düşünüyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Kendine daha çok zaman ayırmak istiyorsun. Bitmek bilmeyenyoğunluğu, sorumluluk üstüne sorumluluk derken hayatın gerçek anlamı üzerine düşünebilirsin. Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğin yolda, güvenle ilerlemek istiyorsun. Öğleden sonra kendinde yapmak istediğin yenilikler için arkadaşlarınla buluşup alışveriş yapmak isteyeceksin. Harcamalarında abartıya kaçmamaya dikkat etmelisin. Çünkü bugünlerde kontrollü gitmediğin takdirde zorlanacak olanın yine sen olduğunu iyi biliyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin sağlığı ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Sakin ve yönlendirici tavrınla rahatlatıcı rol oynayacaksın.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite olarak gördüğünüz insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Karamsarlığa yer vermeden güç çekişmelerinden kaçınmalısınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, biraz daha dikkatli davranmak ve gururunuzu ilgilendiren konularda esnek davranmak gerekebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manipüle etmeyi fazla hayat amacınız haline getirmeyin hal böyle olursa neyin sizin için daha sağlıklı olduğunu görmekten uzak kalabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; yapmayı planladığın işlerinin üstesinden gelebilmek için yeni bir fikir ya da strateji geliştirebilir, şu aralar düşük olan motivasyonunu yükseltebilirsin. Özellikle hizmet alıp verdiğin alanlarda hırsla verebileceğin bir takım kararlarda mantıklı ve uyanık olman gerekebilir. Sevdiklerinle daha fazla zaman geçirmek sana iyi gelecektir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevginizi gösteremediğiniz için tepki alabilirsiniz. Koşulsuz sevginin önemini hatırlatan olaylar gelişebilir. Yaşlı akrabalar ya da ebeveynlerinizle meşgul olabilirsiniz. Kaygı ve stres yaratan olaylar gelişebilir. Akşamüstü beklenen haberleri alabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki düzende değişim kaçınılmaz olacak. Taşınma, yer değiştirme gündeme gelebilir. Dıştan gelen enerjiler üzerinizde baskı kuruyor gibi hissedebilirsiniz. Nasılsa son kararı siz vereceksiniz. Aile meseleleriyle ilgilenirken hukuktan destek alabilirsiniz. Tecrübeli kişilerin fikirlerine başvurmaktan kaçırmayın.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

AYIN ilk günlerinde başlamış olan ve bu haftanın sonuna kadar devam edecek etkiler, haftanızın ana olaylarını, ev alım-satımı, dekorasyon değişklikleri, tamiratlar, tadilatlar veya ince bir temizlik, hatta sorun yaratan bir evsahibinden kurtulup başka bir mülke taşınmak ve yeni bir kira kontratı imzalamak gibi konuların etrafında şekillendirebilir. Aile ilişkilerinde de keyif verici gelişmelerle karşılaşabilir, iletişimin derinleştiğini ve durulaştığını fark edebilirsiniz. AKRABALARINIZLA geçirdiğiniz vakit, size, her zamankinden daha büyük keyif vermeye başlayabilir. Ek olarak, yakın akrabalarınız, size hiç beklemediğiniz bir anda ve tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde, önemli bir destekte de bulunabilir. Bu destek, sizi oldukça rahatlatacak ve keyiflendirecektir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en büyük tehlike, doğanızdan gelen katılık ve inatçılık olabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 17' 37" R
Ay
Yay
26° 01' 31"
Merkür
Koç
16° 14' 60"
Venüs
Koç
28° 17' 46"
Mars
Balık
28° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 46"
Satürn
Balık
16° 22' 46"
Uranüs
Boğa
22° 13' 20"
Neptün
Balık
28° 50' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 04"
Lilith
Başak
23° 05' 40"
True Node
Koç
15° 26' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>