Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabrın Zorlanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz, bu yüzden sevdiklerinizle temas kurmaktan çekinmeyin. Belki de sizi önemseyen insanlarla biraz vakit geçirip kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız var. Ebeveynlerinizi ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve bir süre rahatlayın. Ya da aranızda daha fazla yakınlık hissi yaratmak için sevgilinizle samimi bir konuşma yapın. Kalbinizin şu anda bir miktar sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden biraz ilgi isteyin!

Kimse yaptığı her şeyde başarılı olamaz, özellikle de yan gelip yatarken. Gezegenlerin bugünkü dizilimi, kişiliğinizin verimsiz yönlerini değiştirmenizi öneriyor olabilir. Grup projelerinde diğer insanlarla çalışırken biraz fazla kontrol sahibi olmanız mümkün mü? Başkalarının sizin için bazı işleri yapmasına izin verin!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Bugün evle ilgilenme olabilirsiniz. Belki bazı bireysel projelere yoğunlaşmak için günü değerlendirebilirsin. Rahatlamak ve pillerinizi şarj etmek için iyi bir zaman. Bazen çok fazla sorumluluk alarak kendini çok zorluyorsun. Arada bir mola vermek senin hakkın. Kendinle ilgilenmeye odaklan. Şöyle düşün: bu seni daha üretken kılacaktır.Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Sağlıkla ilgili destekler, yaşamdaki hedefleriniz ve istekleriniz ön planda olabilir. Gün içinde tavrınız, düşünceleriniz ve tepkileriniz daha sabit ve ısrarcı olabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.00-18.43 saatlerinde Ay boşlukta hareket ediyor. Beraber çalıştığın kişilerin üzerine fazla geldiğini düşünebilirsin. Bu durumdan dolayı onlara adeta meydan okur şekilde dilini sivrileştirebilirsin. Zor bir günden geçerken frene basmakta fayda var. Akşamüzeri dostlarınla konuşmak sana iyi gelecektir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nedensiz olarak dibe çekildiğinizi düşünebilirsiniz. Bu dibe vuruşu, zirveye çıkmak için bir fırsat olarak görmek iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tek başınıza sorunu çözemeyeceğinizi kabullenmeli ve sevdiğiniz, güvendiğiniz insanları sınırlarınıza dahil etmelisiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hoşgörüsüz ortamlardan bulunmak size iyi gelmeyecektir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi şansız hissedeceğiniz bugünlerde tartışma ortamlarından kaçınmaya dikkat edin. Aşk ilişkisinde ne istediğinizi bileceğiniz bir zaman dilimindesiniz...

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda eve yakın kalmaya çalışın. Çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz akrabalarınız veya oda arkadaşlarınızla zaman geçirin ve onları daha iyi tanıyın. Bunu başarmak için çok çalışmanıza gerek yok.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki mesafeler kalkmaya başlıyor ve birbirinize gittikçe yakınlaşıyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, daha sabırlı olmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir insan için çok endişeleniyorsunuz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 37"
Ay
Akrep
20° 00' 09"
Merkür
Koç
26° 17' 27"
Venüs
Balık
21° 10' 02"
Mars
Balık
04° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 09"
Satürn
Balık
13° 15' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 43"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 22"
Lilith
Başak
19° 45' 25"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>