Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Akılcı Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Oğlak kadar etkileyici kimse olamaz!

Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Enerji seviyeniz tahmin edilemez olabilir. Fazladan bir uykuya ihtiyacın olduğunu fark edebilirsiniz. Vücudunuz biraz yıpranmış olabilir. Kendinize karşı nazik olun. On bardak kahve içmeyin çünkü vücudunuz isyan edebilir. Ve on altı saat boyunca durmadan çalışmayın çünkü dayanıklılığınız biraz düşük olabilir. Fazladan vitamin alın ve yeterince dinlendiğinizden emin olun.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Bugün kendinde bir yıpranmışlık sezebilirsin. Geçtiğimiz birkaç hafta, normalde olduğundan çok daha aktiftin tabi. Yeni insanlarla tanışıyor, deneyimler ediniyor, toplantılara katılıyor ve hatta küçük seyahatlere çıkıyordun. Uzun vadede, bu yaptıkların hedeflerini destekledi mi? Bugün kendine bu sorunun cevabını vermen gerekir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaygı ve stres çevrende kol gezebilir. Bunlara teslim olmamak için daha uyanık olmalısın. Zevk aldığın aktivitelere öncelik vermek seni meşgul tutarak kaygıdan uzak durmana yardımcı olacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınız ve kendiniz için dah sağlam kararlar almak için bir fırsat yakalayacaksınız. Her zamankinden daha mantıklı ve istikrarlı adımlarla birlikte yaşamınızı belirleyecek olan bir karar verebilirsiniz. Geçmişten gelen konular bugünün en büyük gündem maddesini oluşturacak. Geçmiş, şu an ve gelecek döngüsü arasında sıkıştığınızı hissettiğiniz bir döneme doğru ilerliyorsunuz, bu durumu çözmek için kendinize son bir şans daha verecek ve geçmiş hesapları yüzleşerek kapatacaksınız. Beklentilerinize, hayallerinize ve isteklerinize uygun adımlar atarak kariyer anlamında uzun yıllardır beklediğinizfırsatının karşınıza çıktığını göreceksiniz. Emin olmadığınız bir durumla karşılaştığınızda daha sakin ve emin adımlar atarak kendinizi garantiye almak isteyebilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seninle tartışmak isteyen kişiler olsa da onlara gereken cevabı tartışmadan vereceksin. Yaşam alanında ufak düzenlemeler yaparak, değişiklik yapmak isteyebilirsin. Yeni yatırım fikirlerini hayata geçirmek için, ailenlebirliği yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerin ile romantik bir gece planlayabilirsin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim halinde olduğunuz kişilerin sözcüklerinden etkileniyorsunuz. Sizlere haksızlık yapıldığını düşünerek gerekirse ilişkinizi kesme noktasına getirebilirsiniz.Bugün büyük bir başarı sizinle olabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullarda başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha dışa dönük olabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirebilmek için organizasyonlara katılabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu kadar iyi niyetli olmaya son vermelisiniz. Fazla fedakarsınız. Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı. Sağlığınıza özen gösterseniz iyi olacak...

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili düzenlemeler yapmak şu anda gündeminizde olabilir, ancak yardım istediğiniz kişiler sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilirler. Onların ne istediğini duymaz ve önemsemezseniz, sizi sabote etmeye çalışabilirler. Eğer bir konuda başkasının yardımı veya fikri olmadan hareket edemiyorsanız yeteri kadar istemiyor olmanız veya bunun sizin için doğru hamle olmaması ihtimaller içindedir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor; yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapmanız gereken işlerle ilgilenirken yoğunluk yaşayabilir, fazlacayükünüzün olduğunu hissedebilirsiniz. Aksaklıklar yaşanabileceği için günlük programınızı iyi kontrol edin. Sağlığınızla ilgili de dikkatli olun.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 06" R
Ay
Yengeç
00° 04' 03" R
Merkür
Koç
24° 47' 19"
Venüs
Boğa
14° 21' 34"
Mars
Koç
08° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 12"
Satürn
Balık
17° 27' 53"
Uranüs
Boğa
22° 58' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 13"
Lilith
Başak
24° 32' 27"
True Node
Koç
15° 06' 09"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>