Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güzel Haberler Kapıda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçireceğin, yalnızsan seni çok etkileyecek olan bir kişi ile tanışabileceğin bir gündesin. Bugünün güzel enerjisi senin aşk hayatına yansıyacak.

Gelecek planlarınızda, gerek duyduğunuz birtakım destekleri önümüzdeki günler içinde görebilirsiniz. İş hayatınızdaki genel tatmin size apayrı bir dinamizm kazandırıyor

Bazı konularda ağır alman aslında çok iyi bir şey. Daha önceden düşünmeden yaptığın harcamaların getirdiği sıkıntılara artık eskisi gibi düşmüyorsun. Bugün harcamalar konusunda çok dikkatli olacaksın.

Çok yorulabileceğin bir gündesin. O yüzden vücudunu dinlendirdiğinden emin ol. Eğer erken kalkman gerekiyorsa mutlaka erkenden uyumaya çalış. Ayrıca soğuk algınlığına karşı da daha dikkatli olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla iletişime geçmede zorluk çekebilirsin. Bir türlü kendini anlatamayabilirsin. Bu da seni biraz gerebilir. Sakin kalmakta ve derin nefesler almakta fayda var.

13 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün  kendi projeleriniz üzerinde çalışarak biraz zaman geçirebilirsiniz. Bugün sosyalleşmek için harika bir gün! Sevdiklerinizle zaman geçirmek için işlerinizden biraz başınızı kaldırmanız gerekecek. Sosya anlamda bazı gerilimli durumlar yaşayabilirsiniz. Pes etmek istemeyeceksiniz ancak yine de olayları değerlendirme konusunda aceleci davranmayın.

13 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim, öğrenim, seyahatle ilgili uzun zamandır beklentide olduğun konularda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Günün iyi haberi ise bir süredir beklediğin maddi geliri bugün hesabında görebilirsin. Hukuksal konularla ilgili bir beklentin varsa, bilmediğin bir numaradan gelen çağrı bununla ilgili olabilir.

13 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işin detaylarına eğilebilirsiniz. Bir muhasebe içinde olmak size artı ve eksikleri gösterirken bundan sonraki yol haritanızı da belirleyebilir. Maddi konularda duygusal kararlar vermekten kaçınmalı, geçmişte kalankonularına fazla eğilmemelisiniz.

13 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sizi bunaltan bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

13 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü rahatlayacağınız bir gün olarak görün ve çok fazla hayatın derin yoğun ve duygusal meseleleri üzerine kafanızı yormayın. O meseleleri bir kenara bırakıp dünyaya gelme nedenimizin mutlu olmak olduğunu hatırlamanızın tam zamanı. Belki de kendinizi mutluluğun tam olarak ne olduğu konusunda diğer insanlarla hararetli bir şekilde tartışırken bulursunuz. Felsefi tartışmalar, bu hayatta aradığınız şeyin ne olduğunu ve ona nasıl ulaşmayı planladığınızı kesin olarak belirlemek amacıyla, diğerleriyle hikayeler paylaşmaktan ya da notları karşılaştırmaktan keyif almanızla sonuçlanabilir.

13 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaygı ve stres çevrende kol gezebilir. Bunlara teslim olmamak için daha uyanık olmalısın. Zevk aldığın aktivitelere öncelik vermek seni meşgul tutarak kaygıdan uzak durmana yardımcı olacak.

13 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel dönüşümler zorlu olabilir. Kişiliğinizde veya dış görünüşünüzde tezahür eden işaretler eskisinden daha belirgindir, ancak bu alanlardaki kişisel sunumunuz konusunda kendinize güvenmiyor olabilirsiniz. Bazen kendinizi ve zihinsel aynanızda görünen tüm kusurları kabul etmek kolay değildir. Unutmayın, muhtemelen bu sözde kusurları zihninizde büyütüyorsunuz. Yapabiliyorsanız, kendinize daha gerçekçi bir bakış atın. Her iki durumda da, hala aynı ruh olduğunuzu ve gelişmenize izin verildiğini bilin.

13 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda çeşitli korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınız sizin daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Mantık savaşı verdiğiniz duygularınız, sizi ele vermeye devam ediyor.

13 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

13 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer,hayatınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunları çözüme kavuşturma fırsatı yakalayabilirsiniz ama mars s olduğu için hayatınızda, yanınızda çalışanlarla iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

13 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

13 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>