Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İnatçısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

İlişkiler söz konusu olduğunda her şeyin karşılıklı olduğunu hatırlamakta fayda var. Attığımız her adım, sevdiklerimizi etkiliyor. Bugün, İkizler burcu olarak sevdiğin kişi ile arandaki durumu bu açıdan bol bol düşüneceksin.

Çok çıkarcı insanlarla sürtüşmeleriniz var. Ama, onların bu konudaki direnişini bir yerde dondurma olanağı bulacaksınız. Kendiliğinden gelişmesini beklediğiniz gelişmeler, sizi ummadığınız kadar bekletebilir.

Bugün maddi konularda gücünün yetmediği konular ile karşılaşabilirsin. Bu konuda kendini stres altında hissetmek yerine, olanı biteni gözlemlemek ve buna göre bir adım atmak daha iyi gelecek sana. O yüzden maddi konularda kendini üzmek yerine, olanı biteni iyice incelemek sana daha iyi gelecek.

Bugün kendini çok enerjik hissedebilirsin. Bu enerjiyi iyi değerlendirip açık hava egzersizlerine çıkabilirsin. Sade bir yürüyüş bile, sağlığına çok iyi gelecek bugün. Bu enerjiyi değerlendirmekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işine daha fazla vakit ayıracaksın. Şimdiye kadar harcadığın emeği ve yaptığın planları gözden geçirmek için iyi bir gün. İş konusunda hızını ayarlamak ve daha sağlam adımlar atmak için bugünün enerjisini iyi kullan.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün olmasını istediğiniz durumların gerçekleşmediğini fark ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sosyal anlamda bazı küçük ama rahatsız edici çatışmalar yaşanabilir. Adil ve net olun. Kızgınlığınızı belli etmemeye özen gösterin. Karşınızdaki kişilerin fikirlerini dinlemeye gayret edin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel olarak yönetim temelli her konuda kendini dört duvar içinde hissedebilir. Bu süreçte kendin ile alakalı şaşırtıcı kararlar alabilirsin. İnatçı tavırların daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğini ortaya koyacağın uğraşlar içinde olacaksın. Sabah saatlerindeki bezginliğin üzerinde etkisi kalmıyor, yarım kalan işlerinde toparlanmalar söz konusu olacak.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz molaya herkesin ihtiyacı olduğu gibi sizin de ihtiyacınız vardır. Bunu kabul etmelisiniz. Direnç göstermek hem duygusal hem de fiziksel olarak size istediğiniz sonuçları vermeyecektir. Dinlenmeye ve sevgiye yer açın.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda işlerinizi toparlama fırsatı bulabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Bazı olayların sonuçlanması sizi rahatlatabilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevsimsel geçiş sürecinde Toprak grubu olarak adapte olmakta problem yaşayabilirsiniz ya da yer yer içinize kötü bir şey olacakmış gibi bir his gelebilir...

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın işi konusunda senden yardım isteyebilir. Ona yardımcı olmak organizasyon yeteneğinin gelişmesi için önemli olacak. Deneyim kazandıkça kendine olan güveninin artması yararına olacak.

9 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat sizin için bir esinti gibi gelebilir. Kendiliğinden kabul ettiğiniz bir günlük gezi, yarı yolda olduğunuz bir yol gezisi veya henüz başlamamış, kısmen planlanmış bir tatil olabilir. Her şey, izin verdiğinizde yerine oturmalıdır, bugün büyük olasılıkla öngörülemeyen faktör sizsiniz! Karamsar olma veya kendini kötü hissetme ihtimaliniz daha yüksek ve bir sakarlık aksiliklere yol açabilir. Tetikte kalın ve sorunlarınızın çoğundan kaçınmak için akışı takip edin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güven ve tatmin olma duygularınızın aynı anda ortaya çıkması, size ikilem yaşatacaktır. Amaçlarınızı saptırmak istemiyor fakat bazı zorluklar karşısında da, takıntılarınızı denetlemek zorunda kalıyorsunuz. Dengeleriniz önemli.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal işbirliği içinde olduğunuz kişilerle, yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştırabilir. Onlarla büyük enerjinizi birleştirmeli ve çevrenize şans vermelisiniz.

9 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 17"
Ay
Akrep
27° 51' 59"
Merkür
Koç
26° 34' 12"
Venüs
Balık
21° 57' 10"
Mars
Balık
05° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 13"
Satürn
Balık
13° 20' 00"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 35"
Lilith
Başak
19° 49' 39"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:45

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>