Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Radikal Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Hislerin söz konusu olduğunda bir şeyleri daha net görmen gerekebilir. Bu hislerle direkt olarak yüzleşmeden karşı tarafa bir adım atmaman da daha iyi o yüzden. Aşkta acele etmemen en iyisi.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Var olan birikimini doğru bir biçimde değerlendirdiğinden emin olman gerekecek. Sepet yatırımlara odaklanabilir, çeşitliliğe odaklanabilirsin. Bu sana çok daha iyi gelebilir bugün.

Bugün zihnini boşaltmak ve stresten arınmak her zamankinden daha önemli olabilir. Eğer önümüzdeki hafta daha fazlasını yapman gerekiyorsa eğer bugünden kendini bu tür konular için hazırlaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daha iyi hissetmek için biraz daha özenli hareket etmen gerekebilir. Bu ne demek? Daha sağlıklı beslenmek, stresten arınmak ve yeni haftaya başlamadan önce dinlenmek demek. Bu konularda dikkatli davranman gerekecek.

8 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün tüm ikili ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir gün olacak. Özellikle uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden gelen haberle birlikte sosyal ilişkilerinize dair şüpheci adımlar atabilirsiniz. Bugün bir ortalık ya da beraberlik için adım atma durumu söz konusu olabilir. Aceleci davranmadan durumları değerlendirmeyi unutmayın.

8 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni huzursuz edenkalemlerini devrede bilirsin. Uzun zamandır ihmal ettiğin fiziksel görünümün için bugün radikal kararlar alacaksın. Saçlarını kestirebilir, alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Eğer beraberliği olan bir Oğlak burcuysan; gün sonunda sevdiğin kişi ile yaptığın organizasyonda aksilik yaşayabilirsin.

8 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereklilikler ve istekler konusunda ortak bir kanıya varabilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi yönden dönüştürmenin hazırlıklarını yapmalısınız. Toksik ilişkiler, işlerden kurtulmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

8 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka’da ilerliyor. Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

8 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken çekinebilir ve problem yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda kendinize zaman ayırarak çizelge ya da planlama yaratmanız...

7 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende fark yaratacak bir etkinlik düzenlemek isteyebilirsin. Sana yardımcı olması için arkadaşlarına haber etmek iyi olacak. Bu sayedeyükünü azaltmak mümkün olabilir. Orijinal fikirler için özgür olmakta yarar var.

8 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için tam bir ev günü! Bugünü evinizde oldukça işlevsel şekilde geçirebilirsiniz. Evinize göz atıp çeki düzen verilecek yerler konusunda çalışmanızda fayda var. Bu size ve evinizin enerjisine çok iyi gelecek. Yaptığınız bu düzenleme muhtemelen bir süredir olan sıkışmışlığın dışa vurumu, monotonluğun kırılması için de çabadır ve size iyi gelir.

8 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Girişimci özelliğinizle, maddi konulara öncelik vereceğiniz bir gün. Kazançlarınız konusunda önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

8 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

8 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, ameliyat, kredi, miras gibi konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Para akışınıza ise dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızdaki bazı sorunları düzeltebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

8 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

8 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>