Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla gelecek hakkında planlar yapmak isteyebilir ve bu konuda onunla iletişime geçebilirsin. İlişkinin gidişatı hakkında fikirlerinizi paylaşmak her ikinize de yararlı olacak. Hislerinizin ve beklentilerinizin bir uyum içerisinde olması önem kazanabilir.

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bu aralar yeni ortaklıklar içine girmeyi düşünebilirsin. Adımlarını atarken kendini güvene almayı ihmal etmemelisin o yüzden. İş planını sağlam yapmak ve kendi emeğine güvenmek bu konuda senin önünü daha da açabilir.

Bugün sağlığın için yeni kararlar almaktan çekinmemelisin. Bu kararlara çevrendekiler de ayak uydurabilir. Özellikle de aynı evde yaşadığın insanlarla sağlık açısından daha iyi şeylere odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim kurmak için daha aktif olman gerekebilir bugün. İşin için ya da sosyal ilişkilerin gereği insanlarla iç içe olduğun durumlar gündeme gelebilir. Herkesin suyuna gidip ortamı makul seviyede tutmak iyi olabilir. Bugün kendine güvenmekten vazgeçmemelisin.

5 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayatınızda başarı adımlarını çıkacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Ancak bu ödüllere sıkı çalışma ve disiplin olmadan kavuşamayacağınızı bilmelisiniz. Bugünün odak noktasını maddi ve finansal konulr oluşturacak. Kendinizi her zamankinden daha iyi bir şekilde ifade edebileceksiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olaylara daha hassas yaklaşabilirsin. Fakat bu hassasiyetin ikili ilişkinde anlaşmazlıklara sebep olabilir. Girdiğin çevrelerde dikkat çekebileceğin bir gün. Farklı insanlarla birlikte edineceğin yeni tecrübeler seni bugün oldukça heyecanlandırabilir. Eğer evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir büyüğün gündeme gelebilir.

5 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize bazı engeller koyduğunuzu fark edebilirsiniz. Tutumlarınızın nasıl sonuçlandığını ve karşılık bulduğunu düşündüğünüzde bu farkları görebilirsiniz. Görmezden geldiğiniz konular varsa bunları masaya yatırmanızda fayda var.

5 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

5 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyi ısrarla isteme hali başarılı sonuç doğurmayacaktır. Süreci takip etmek sizler açısından önemli olmalı ayrıca niyetlerinizi takip etmeli ve...

5 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların seni yormasına izin vermemelisin. Bir süreliğine herkesten uzaklaşıp kendi başına kalmak sana iyi gelecek. Bu sayede yaratıcılığını keşfetmek senin için daha mümkün olabilir.

5 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev kalbinizin olduğu yerdedir. Ailenizle veya eskiden birlikte yaşadığınız insanlarla bağlantı kurmak sizin için mümkün. Tatilde olmasanız bile, bu biraz tatil veya yeniden bir araya gelme gibi gelebilir! Sevdiğiniz insanlarla yeniden bir araya gelemiyorsanız, tesadüfen geçmişten insanlarla karşılaşabilirsiniz ya da eski arkadaşlarınız bir süredir ulaşamadıklarında size ulaşabilirler. Size bir davetle gelen insanlara açık olun.

5 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları fazla abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Doğal olarak kendinizi korumak zorundasınız.

5 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

5 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ev ve ailenizle ilgili bazı durumları büyütebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil,hayatınız, borsa, hobilerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz bitebilir. Gelecekteki kariyerinizi etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

5 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 35" R
Ay
Akrep
00° 40' 39" R
Merkür
Koç
16° 07' 22"
Venüs
Koç
22° 52' 10"
Mars
Balık
24° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 35"
Satürn
Balık
15° 58' 17"
Uranüs
Boğa
21° 58' 27"
Neptün
Balık
28° 42' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 54"
Lilith
Başak
22° 36' 21"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>