Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yardımseversin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konusunda hareketlerini başkalarının lafına göre düzenlememelisin. İstediğin şeylerin peşinden gitmek senin için daha iyi olabilir çünkü. Gerçek aşkı bulmak için içinden geldiği gibi davranmak önemli bir mesele haline gelebilir.

Bugün hayal gücünüz, duyduğunuz veya okuduğunuz bir şey tarafından tetiklenebilir. Yaratıcı bir zihin çerçevesinde düşünebilir ve bir yazı, çizim veya proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki mevcut bir problem için daha yaratıcı bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Size yük olan bir ilişkiyi iyileştirmek için çalışmak konusunda ilham alabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve sihri görün!

Karşına çıkacak fırsatlar sayesinde daha rahat para harcamayı düşünebilirsin bugün. Yapacağın yatırımlar, ileride daha rahat para kazanmana yardımcı olabilir. Kazancının artması da, parayı harcarken rahat olmanı kolaylaştırabilir.

Sağlıklı alışkanlıklarına sahip çıkmaya devam etmelisin bugün. İstediğin gelişmelerin yaşanması yakın olabilir çünkü. Eğer kilo kontrolü gibi bir hedefin varsa güzel bir sonuç alman daha yakın olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak yerlere seyahat etmek senin için ilginç bir konu olabilir. Ve bugün bu konular daha baskın bir biçimde kendilerini gösterebilirler. Bugün yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak kendini geliştirmek için yeni fırsatlar çıkabilir karşına. Bunları iyi değerlendirmelisin.

3 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, hayal gücünüz bugün adeta yeniden canlanıyor. Gerçeklikten kaçma ihtiyacınız güçlü. Hayallerinizin peşinden gitmek için ciddi ve radikal adımlar atma eğilimdesiniz. Ancak mantıklı düşündüğünzde geçmişten gelen bazı konuların kafanızı karıştırdığını fark edeceksiniz.

3 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşılaşabileceğin bazı olaylar kararlı olduğun konularda fikrini değiştirebilir. Hemen pes etme! İnsanlara yardım etmeyi seven kişiliğin ön planda fakat aradan çıkan bazı uyanıklara da haddini bildirmekten korkmayacaksın. Şehir dışında yaşayan kuzen veya akrabalarından aldığın haberler seni düşündürebilir. Akşam saatlerinde uzun konuşmalar yapabilirsin.

3 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hisleriniz ve karşılaştığınız durumlar arasında bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı neyin üzerine kurmak istediğinize karar verme sürecinde bu durum etkili olabilir. Yakınlarınızla olan iletişiminiz, elektronik cihazlarla olan işleriniz bugün gündeminizde yer tutabilir.

3 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla daha çok meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi biraz zorlayabilir ve strese sokabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

3 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oluşacak konularla alakalı mesuliyet almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bu hal yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir, dengeyi kurmanızda...

3 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma konusunda daha istekli davranmak gerekebilir. Her zamankinden daha sıkı bir çalışma düzeni içinde bulunmak isteklerine daha kolay ulaşmanı sağlayacak. Programına uymak için daha özenli davranmalısın.

3 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak istediğiniz ve yapmak zorunda olduğunuz şey şu anda çok farklı iki şey olabilir. Bugün enerjiniz yükselerek sizi içten aydınlatırken, kendi ihtiyaçlarınız ön planda ve merkezdedir, ancak sorumluluklarınız yine de sizi çağıracaktır. Profesyonel bir konu veya başka meşguliyet dikkatinizi gerektirebilir. Herhangi bir plana katılmadan önce ev işlerinizi tamamlayın.

3 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınızı bozmak istemiyor, çevrenizin katılım tekliflerine olumsuz yanıt veriyorsunuz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve kişisel gelişiminiz için bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

3 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

3 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı arttıracak güzel kararlar alabilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili de fırsatlar sizinle olacak. Çalışma hayatınızda iletişim sorunlarına ise dikkat etmelisiniz. Harika bir gün dilerim.

3 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

3 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>