Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılmalara Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Hislerini fark etmen oldukça önemli olacak. Eğer hoşlandığın birisi varsa ancak bu hisleri bastırıyorsan bundan vazgeçmen gerekebilir. İletişimle bir şeyleri çözeceğine inanmalı ve yapıcı davranmaya devam etmelisin.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Maddi açıdan güzel sonuçlar alacağın bir gün olabilir bugün. Bir prim veya zam görmen olası. Bu tür konularda ekonominin gerisinde kaldığını düşünüyorsan bir farklılık olabilir. Sonunda hakkın olanı alabilirsin.

Sağlığına odaklanmak için çok iyi bir gün. Çünkü bu güzel günde enerjini daha rahat artırabilirsin. Enerjini emen şeylerden uzaklaşabilir, kendine öncelik verebilirsin. Bir şeyleri değiştirmen daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla daha iyi anlaşmak için daha yapıcı olman gerekebilir bugün. Olaylara karşı daha olumlu bakmak insanların senin hakkında daha farklı düşünmesine sebep olabilir hatta. O yüzden de ani tepkiler vermekten kaçınmakta yarar var.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün güne son derece duygusal bir şekilde başlıyorsunuz. Bugün ruhsal olarak kendinizi bulduğunuz bir gün olacak. Özellikle ikili ilişkilerinizdeki gelişmeler yüzünüzü gülümsetecek. Henüz gerçek aşkı bulamadığınızdan dert yanıyorsanız bugün etrafınıza bir kez daha bakın.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burcunda yavaşlıyor! Sosyal çevreni mercek altına alırken, sıra dışı olaylara tanıklık edebilirsin. Bugün sözlerinin sıkça yanlış anlaşıldığına tanıklık edebilirsin. Bu durum, aynı konuları tekrar tekrar işlemene yol açabilir. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsin. Arabanın kasko, vergi ödemeleri gibi konularda koşturman gerekebilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstelemediğiniz, önemsemediğiniz konular önünüze gelebilir. Ertelemek yerine anında düşünmeniz veya karar almanız gereken konular ka

28 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Atışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Kariyerinizde yanlış odaklanmalar sonucunda hata yapmamak için dikkatli olmalı ve iç benliğinize dönerek karar...

28 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü insanlarla olan ilişkini iyileştirmek için değerlendirmek isteyebilirsin. Konuşmalarında daha yapıcı olmak insanlarla daha iyi anlaşmanı sağlayacak. Karamsarlıktan uzak durmak insanların sana olumlu şeylerle yanaşmasını sağlayabilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz şu anda her iki yönde de olabilir. Bu da geri dönüp herhangi birini harcamadan önce tam olarak ne kadarınız olduğunu bilmenizi hayati hale getiriyor. Bilinmeyen bir bölgeye girerseniz, paranızı ağaçlarda yetişir gibi etrafa saçarsanız, muhtemelen pişman olacak ve bir bütçeye bağlı kalmanız gerektiğini fark edeceksiniz. İlk etapta herhangi bir şeyi anlık olarak satın almayarak alıcının pişmanlığından kaçının.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Oğlak n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

28 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>