Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşkta içine sinmeyen konular tekrar gündeme gelebilir. Veya daha önceden seni hayal kırıklığına uğratmış bir konu tekrar gündeme gelebilir. Bu tür konularla yüzleşirken objektif kalmaya çalışman gerek. Biten şeylerin neden bittiğini unutmaman en iyisi.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Maddi olarak var olan şartları gözden geçirebileceğin ve biraz analiz yapabileceğin bir gündesin. Bugün büyük kararlar almayabilirsin, büyük harcamalara da girişmemen olası. Bugün yapacağın şey var olan durumları gözden geçirerek ne noktada olduğunu görmek olacak.

Bugün gezegenlerin burcun üzerindeki etkisi sana dinlenmen için resmen bas bas bağırıyor olabilir. O yüzden en iyisi bu çağrıya kulak vermek... Kendini fazla zorlamamalı ve gereksiz yorgunluklardan uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda kendini sağlama alarak hareket edeceğin bir gün olabilir. Birikimler, yatırımlar ve yeni araştırmalar gündeme gelebilir. İş ve para konularında için rahat ettikçe hafta sonunun keyfini de daha rahat çıkarabilirsin.

25 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, hayat böyledir: Tüm dünyanın size sırt çevirdiğini düşündüğünüz anda işler tersine dönmeye başlar. Gerçek ruhunuzu saklamanıza gerek olmadığını göreceksiniz. Aslında, onun ortaya çıkmasına ne kadar izin verirseniz, o kadar çok müttefik kazanırsınız. Dünyanıza hükmetmeye dair gizli hırsınız, ilk başta düşündüğünüzden çok daha ulaşılabilir bir hedef haline geliyor.

25 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeyi birden fazla kontrol etmek senin için en iyisi. Aniden değişen planlar senin de düzenini etkiliyor. Pazar günü de olsa maillerini kontrol etmekten geri durmayacaksın. İş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan, CV’ni gözden geçirmek isteyeceksin. Eğer ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, ikili ilişkilere karşı olan önyargın azalabilir.

25 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizden emin olmanın önemli ve kalıcı getirileri olabilir. Kendi kendinize çözmeye çalışmak yerine paylaşarak hafifletmeyi ve hayatı iyi ilişkilerle devam ettirmeyi de düşünmelisiniz. Aynı anda hem başarılı hem de mutlu olmanın mümkün olduğunu unutmayın.

25 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka’da ilerliyor. Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

25 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gizlilik içerisinde hareket etmeyi tercih etmek size iyi gelebilir. İş konusunda otorite figürleri ile çatışma yaşayabilir. Ayrıca kendinizi rekabetçi hissedebilirsiniz.

25 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkaları tarafından yönlendirilmemek senin için önemli olacak. Duygularını herkesle paylaşmamak senin için önemli olacak. Güvendiğin insanların yanında olması sana daha çok güç verebilir. Yanındaki insanları buna göre seçmekte fayda var.

25 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yıl sonuna yaklaşıyor olabilir, ancak şimdiden kendi kişisel kutlamanıza başlıyorsunuz. Bugün, sizin için muhteşem bir yeni aşamaya işaret ediyor. Kendinizi bir köşede bekliyor veya bir kozanın içinde sıkışmış gibi hissediyorsanız, bunu dışarı çıkmak ve insanların ne kadar harika bir insan olduğunuzu görmelerini sağlamak için bir işaret olarak düşünebilirsiniz. Bu aynı zamanda hedeflerinizi netleştirmek ve ana planınızda bir sonraki adımı oluşturmak için harika bir zamandır.

25 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün iletişiminizde mükemmel bir gelişme olacak.

25 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

25 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para vekonuları gündeminize gelebilir. Maddi kazançlarınızı arttıracak güzel yatırım fırsatları elde edebilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

25 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

25 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 44" R
Ay
Akrep
00° 05' 15" R
Merkür
Koç
16° 07' 50"
Venüs
Koç
22° 48' 34"
Mars
Balık
24° 35' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 55"
Satürn
Balık
15° 58' 00"
Uranüs
Boğa
21° 58' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 44"
Lilith
Başak
22° 36' 02"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>