Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Her Yere Yetişemeyebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün genel olarak aşk ile ilgili değerlendirmeler yapmak senin için önemli olabilir. Gelecek hakkında aşka dair hayaller kurup ileride olabilecekler hakkında fikir yürütmek senin için daha önemli olabilir.

Mesleğinizle ilgili önemli çalışmalar yapmanız gerekiyor ama günlük işlerinizin yoğunluğu bunu engelleyebilir. Bu arada işinizle ilgili yeni bir çalışmaya da başladınız.

Tanıştığın insanlar sayesinde yeni imkanlarla karşılaşman mümkün olabilir bugün. Bu imkanlar hakkında yeni çalışmalar planlayıp programlar oluşturabilirsin hatta o yüzden. Ancak sabırlı davranman da gerekebilir. Hiçbir şeye ani tepkilerle yaklaşmamak işini senin için kolaylaştırabilir.

Bugün genel olarak bazı günlük alışkanlıklarını değiştirmek için girişimlerin olabilir. Sana zor gelse de daha sağlıklı bir hayat için gerekenlerin hazırlığını yapabilirsin. Egzersiz hakkında yeni şeyler denemek senin için iyi olabilir o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta başında senin başına gelecek bir olay hayattaki yerin ve duruşun hakkında kendini sorgulamana sebep olabilir. Her şeye bir ara verip bu konu hakkında biraz kafa yormak isteyebilirsin. O yüzden kendini hiçbir şey için acele ettirmemen önemli olacak.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün somut olaylara odaklanmak için bir çağrı olduğu hissedeceksiniz. Duygularınıza göre değil mantığınızla hareket edeceğiniz bir gün sizleri bekliyor. İnsanların normalinden biraz daha eleştirisel olmasına şaşırmayın. Olaylara olumlu bir bakış açısı getirmeye çalışın yoksa kendinizi bir olumsuzluk sarmalının ortasında bulabilirsiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gelişen her şeyi kontrol altına alamayacağın gerçeği ile yüzleştiğin bir gündesin. Her ne kadar yaşantında bazı şeylere müdahale etmek ve kontrol etmek istesen de bu mümkün olmayabilir. Özellikle bugün önemli işlerinle ilgilenirken, çevrenden gelen yardımlar işlerini kolaylaştıracak. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ani fikir değişiklikleri şaşırmana neden olabilir.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce karşınıza çıkan fakat cesaret etmediğiniz ya da değerlendirmediğinizfırsatları üzerine düşünebilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizi zamana uyarlamak size yeni bir kapı açabilir. Plan yapın ve uygulamaya koyulun.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizdeki değişikliklere hızlı ayak uydurmanız gerekebilir. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. İş hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal kurmak sizin odak konunuz olabilir. Bilakis doğru adımlar ile başarılı olacak ve başarının tadı ile hayatınızı uzun süre yönlendirebileceksiniz...

26 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek gerekecek. Bu işleri büyümeden halletmek ileride daha rahat etmeni sağlayacak. O sebeple mümkün olduğunca çabuk bu işler hakkında uğraşmak isteyebilirsin.

26 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan biri veya kardeşiniz sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Verdiğiniz öğütler onun kendisini daha iyi hissetmesine yardımcı olacaktır. Eğer o sizi aramasa bile, bugün içinde mutlaka ya ziyarete gidin ya da arayın. Karşınızdaki kişi size çok değer verdiğinden düşünceleriniz onun için çok önemli.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

26 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

26 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 44"
Ay
Akrep
23° 46' 24"
Merkür
Koç
26° 25' 53"
Venüs
Balık
21° 32' 42"
Mars
Balık
04° 55' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 02"
Satürn
Balık
13° 17' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 34"
Neptün
Balık
27° 48' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 26"
Lilith
Başak
19° 47' 28"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>