Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunlar Çözüme Kavuşuyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki konusunda çekingen davranman olası. Önceki deneyimlerin seni daha temkinli davranmaya zorlayabilir hatta. Ama geçmişi geride bırakmak yeni durumların daha iyi evrilmesi için şart. Aşka kendini açmalısın.

Bugün yazışmalar ve iletişimde daha dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın yaptığı hatalar yüzünden ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bireysel çalışma yerine kollektif çalışmalara ağırlık vermelisiniz.

Tanıdıkların sayesinde yeniimkanlarıyla karşılaşman mümkün olabilir bugün. Sosyal çevrenin sana bu tür konularda yeni fırsatlar sağlayabildiğini görmek kendini iyi hissettirecek. Bu fırsatları değerlendirmek ise tamamen sana kalmış.

Günü sakin bir tonda geçirmek ve keyifli konulara öncelik vermek sana iyi gelecek. Kendini hırpalamadan bir gün geçirmek için önceliklerini gözden geçirmen gerekebilir. Bu tür konularda seçici davranman gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla konuşurken kırıcı olmamaya özen göstermen gerekebilir bugünlerde. Halden anlayıp ona göre davranmak olaylar üzerindeki kontrolünü de artırabilir. İnsanlarla iletişiminde daha sağlıklı hareket etmen gerekecek.

27 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, geçen yıl bu zamanlardan bu yana hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu? Yaşadıklarını bir düşünün. Neler başardınız? Hangi kararları aldınız? Ve en önemlisi, bir insan olarak ne kadar büyüdünüz? Sezgilerinizi takip ederek değişiklikler yapmaya çalışın. Stresli ve bazen acı verici görünse de, değişim büyümek demektir!

27 Aralık 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklın her zamankinden daha fazla detaycı ve aktif olabilir. İçerisinde bulunacağın ortaklık görüşmeleri ya da imzalanacak sözleşmeler varsa detaycılığın süreci uzatabilir. Bugüne kadar çözemediğin sorunlar, sonunda çözüme kavuşacak. Maddi anlamda kendini güvende hissetmen, büyük ölçüde harcamalarına yansıyacak. Eğer bir ilişkin varsa, sevgilinin bu akşam sana anlatacakları ilgini çekebilir.

27 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve tadilat gibi konularda daha hızlı ve farklı seçenekleriniz olabilir. Sizi ve ailenizi neyin mutlu ettiğini anladınız. Tüm çabanız birlikte mutlu olmak üzere olacağı için hem kişisel hayatınızda hem de aile ortamında huzurlu ve istediğinizi elde edeceğiniz günlere hazırlık yapabilirsiniz.

27 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla daha çok meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi biraz zorlayabilir ve strese sokabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

27 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzur hayatınıza hakim ve ön planda olacak. Bu süreci kalıcı hale getirmek için göstereceğiniz çaba sizi daha uzun süreli bir huzura karşı adım adım...

27 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün vaktinin çoğunu bir dostuna yardımcı olarak geçirebilirsin. Onun sorunlarını çözmesine yardımcı olmak, işleri konusunda önerilerde bulunmak senin için yorucu olabilir. Kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.

27 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz lüks harcama size uzun bir yol kat ettirebilir. Günün getirdikleri şu anda kendinize harcama yapmaya direnmenizi kolaylaştırmayacak. Burada ve orada birkaç küçük savurganlık muhtemelen buna değer, ancak önemli olduğu yerde harcadığınızdan ve paranızı yakında parlaklığını kaybedecek şeylere harcamadığınızdan emin olun. Nicelikten çok kaliteyi düşünün! Bu şekilde, satın aldığınız her şey size çok uzun bir süre boyunca sürekli olarak neşe getirebilir.

27 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güveninin sizin için önemli olması nedeniyle, bazı emlak olayları ile parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

27 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

27 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

27 Aralık 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

27 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 26" R
Ay
Terazi
28° 34' 20" R
Merkür
Koç
16° 09' 03"
Venüs
Koç
22° 39' 20"
Mars
Balık
24° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 11"
Satürn
Balık
15° 57' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 52"
Neptün
Balık
28° 41' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 18"
Lilith
Başak
22° 35' 12"
True Node
Koç
15° 38' 51"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>