Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eksik Parçaları Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda beklentilerinin beklediğin gibi sonuçlanmaması seni üzmemeli bu aralar. Yaşanan her şeyden ders çıkarıp ilerideki adımlarını buna göre düşünmek iyi olabilir. Deneyimlerine güvenmeli ve kendi kalbinin sesini dinlemelisin.

Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz. İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor.

Bu aralar biraz daha paraya çevirebileceğin yeni yeteneler edinmek isteyebilirsin. Öğrenme sürecini iyi değerlendirmek gerekebilir o yüzden. Yeni bir şey istiyorsan hayatında bunun için kendini geliştirmeye biraz zaman yaratman gerekebilir.

Yalnız kalmak senin için korkutucu olmamalı, hele de bugün. Tek başına kalmanın tadını çıkarmak senin için iyi olabilir zira. Kitaplarda kaybolmak, yeni şeyler keşfetmek yeni yıla girerken enerjini de yenileyebilir. Sakin bir gün sana çok şey katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini geliştirmek için cesur adımlar atmaya başlayabilirsin bu aralar. Özellikle de bugün yeni fırsatlarla karşılaşmak adına gündemi takip etmen gerekebilir. Güncel kalmak ve yeniliğe açık olmak sana çok şey kazandırabilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, aşk ve romantizmle ilgili konular bugün lehinize olacak. Duygularınızla daha çok temas halindesiniz. Aşka karşı tutumunuzun her zamankinden daha sağlam olduğunu göreceksiniz. Biraz kontrolü bırakmaktan çekinmeyin. Kader sizi bu bölümde nereye götürürse götürsün. Endişelenmek, ihtiyacınız olmayan bir şüpheye neden olur.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın son retrosu dün itibariyle burcunda başladı. Bu yıl içerisinde arkandan konuşan, sana haksızlık eden kişilerle ilgili haberler alabilirsin. Duyacaklarınla birlikte şüphe ettiğin detaylardaki eksik parçaları da tamamlayacaksın. Yılbaşı için her ne kadar plan yapmamış olsan da unutulmaz bir gece geçireceksin.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda karşılaştığınız bazı olumsuz durumlar motivasyonunuzu düşürebilir. Bugün kendinize izin verin, dinlenin ya da sevdiklerinizle bir araya gelin. Hızlı ve öfkeyle alınmış kararlardan uzak durmak mantıklı olacaktır.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişime direnmediğiniz taktirde hayatınıza yenilikleri almanız kolaylaşacak. Kariyer alanında başarısız olduğunuz noktalardan ders çıkartın. Tecrübe...

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki olayların seni gereksiz yere sinirlendirmesine müsaade etmemelisin. Sakinliğini korumak için daha özenli davranabilirsin. Bu sayede olası tartışmalardan dahi kazanan taraf olarak çıkma şansın olacak.

31 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkat edin, porselen dükkânında serbest kalmış bir boğa gibi davranıyor olabilirsiniz. Şimdi rüzgar tahmin edilemeyecek şekilde değişir, bu da yanlış şeyi söylemeyi ve hedefi kaçırdığınızı bile anlamadan ayağınızı ağzınıza sokmayı çok kolaylaştırır. Konuşmadan önce düşünme konusunda ekstra uyanık olun ve tutabileceğinizden tam olarak emin olmadığınız sözler verirken dikkatli olun. Ne kadar çok kaydolursanız, o kadar çok hata meydana gelebilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda çeşitli korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınız daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Mantık savaşı verdiğiniz duygularınız sizi ele vermeye devam ediyor.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çevrenizde olup biten saçmalıklara kayıtsız kalmak biraz zor olabilir. Evde, ev halkının dikkatini çekmeyi başaramayabilirsiniz. Ev haricindeki diğer her yerde de insanlar saygısız tavırlar sergileyebilir ve bu halleri sizi rahatsız edebilir. Bu davranışların size bulaşmasına izin vermeyin. Bunun yerine, saygınlığınız ve vizyonunuzu öne çıkararak bu davranışlarının bir sonucu olduğunun farkına varmalarını sağlayın.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

31 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 05' 43" R
Ay
Başak
12° 53' 02"
Merkür
Koç
17° 23' 41"
Venüs
Koç
17° 55' 12"
Mars
Balık
21° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 59"
Uranüs
Boğa
21° 45' 07"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 55"
Lilith
Başak
22° 09' 39"
True Node
Koç
15° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>