Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Doğrularının Peşinden Gidiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda kısmetsiz olduğunu düşünmen olası bu aralar. Ancak bazı geçiş dönemlerinde bu tür durumlar kendiliğinden gelişebilir. Bazı şeyleri kişisel algılamayıp umudunu canlı tutman gerekecek. Aşkta hemen yenilgiye odaklanmamalısın.

Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız. Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir.

Maddi açıdan ileriye dönük kararlar alırken hem kendini hem de sevdiklerini düşünmen gerekebilir. Bu konuda bir denge yakalaman şart. Şanslısın ki bugün karşına bu konuda çok güzel konular çıkabilir. Ve bunu da sonuna kadar değerlendirebilirsin.

Bugün egzersiz için yeni şeylere odaklanabilirsin. Eğer bir spor salonu üyeliğin varsa bu ortamda neler yapabileceğini geliştirmek adına destek alabilirsin. Bazı fırsatları sonuna kadar değerlendirmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halledilmesi gereken işleri günün erken saatlerinde bir yoluna koyman, günün geri kalanında keyifli şeylere odaklanmanı kolaylaştırabilir. O yüzden güne erken başlaman şart. Bu konuda dikkatli davranman ileride bir alışkanlığa da dönüşebilir.

29 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, insanları bir araya getirmekte genellikle iyisiniz. En büyük gücünüz ise, kimlik arayışında olan insanlara yol göstermek. Aslında, insanlar arasındaki farklılıkların o kadar farkındasınız ki, insanlar geliştikçe meydana gelen değişikliklere direniyorsunuz. Ancak bugün geleceğinizi ilgilendiren sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu da bir şeyleri kabul etmenize ve ilerlemenize yardımcı olacaktır.

29 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinden geçmiş olduğun konular hakkında aklında kalan soru işaretlerini atmanın rahatlığı ile yeni güne başlıyorsun. Bugün kendi doğrularının peşinden gidebilirsin. Hayallerini gerçekleştirmek isterken önünde ne gibi engeller olduğunu belirleyip aşacaksın. Maddi açıdan yetersiz kaldığın durumlar olsa da bu konuda destek görmek cesaretini arttırıyor.

29 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz ve enerjiniz bugün her zamankinden daha başka olabilir. Hayatınızı değiştirmek, geliştirmek için ihtiyacınız olan her şeye erişebilirsiniz. Çünkü gerek dış görünüşünüz gerekse davranışlarınızla çevrenizin ilgi odağı haline geliyorsunuz.

29 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

29 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden kaynaklı olmayan konularda saf tutmak zorunda hissetmeyin. Bu şekilde yapar ve politik bir tutum sergilerseniz problemleriniz etrafınızdan...

29 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içindeki sorunlara detaylı çözümler üretmeye çalışmak daha çok bir araya gelmenizi sağlayabilir. Sorunların çözümü için birbirinizi yargılamadan dinlemeye özen gösterip anlamaya çalışmak aranızdaki iletişimi düzeltecek.

29 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaybedecek zaman yok! Gün, hızlıca ilerliyor ve siz de muhtemelen dışarı çıkmaya hazır ve istekli olacaksınız. Bu enerji, yarım kalan işleri halletmek ve her şeye güzel bir selam vermek için çok yararlıdır, bu nedenle yapılacaklar listenizi fazla çaba harcamadan tamamlayabilmelisiniz. Programınız boşaldığında, benzersiz bir yerel mekanda akşam yemeği için bazı arkadaşlarınızı aramayı veya bir film izlemeye gitmeyi düşünün. İçerde kalmak iyi gelmeyebilir.

29 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

29 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

29 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün etrafınıza karşı sert olabilirsiniz ama dediğiniz her kelime hayatınızda önemli olaylara sebep olabilir. Aile ve evinizle ilgili ise korunacaksınız, bazı tartışmalar olsa da güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

29 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor.

29 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 44" R
Ay
Kova
29° 59' 07"
Merkür
Koç
18° 03' 20"
Venüs
Boğa
04° 04' 18"
Mars
Koç
01° 38' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 47' 31"
Uranüs
Boğa
22° 29' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 55"
Lilith
Başak
23° 36' 52"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>