Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceği Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugünlerde yeni ortamlara girmek konusunda daha hevesli olabilirsin. Özellikle de bugün yeni insanlarla tanışmak için en doğru anı bulmak şansının artmasını sağlayabilir. İstediğin tarzda bir ilişkiye sahip olmak için her fırsatı değerlendirmen gerekebilir.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan başka biri daha var gibi. Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır.

Hafta içi biterken karşına çıkacak yeni şeylere karşı daha istekli yaklaşmalısın. Yeni şeyler öğrenip bunlar sayesinde daha farklı düşünmen mümkün olabilir çünkü. Bu sayede hedeflerine giden yolda ilerlemen senin adına daha da kolaylaşabilir.

Gün içinde sık sık dinlenmeye ihtiyaç duyman olası, bunda havaların da bir payı vardır tabii. Eline geçen fırsatları değerlendirmek sana iyi gelecek o yüzden. Sık sık dinlenmek zihnini yenilemene ve bedenen rahatlamana vesile olabilir. Bunu es geçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda büyük değişiklikler düşünebilirsin bu aralar. O yüzden özellikle de bugün mevcut durumunu iyi değerlendirip olası adımlar için iyi karar vermekte yarar var. Arkadaşlarınla bu konuda konuşmak ve onların neler düşündüğünü görmek de sana destek olabilir.

30 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, hayatın tek yönlü bir yol olmadığını unutmayın. Sadece kendiniz yoksunuz. Başkalarının size, size davranılmasını istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsanız empati yeteneğinizi daha iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Bugünün gündem maddesini ikili ilişkileriniz oluşturacak. Özellikle aşk hayatınıza dair attığınız adımlara dikkat etmeniz gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz.

30 Aralık 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür burcunda geri gidiyor. Yakın çevrende sağlık sorunları baş gösterebilir. Psikolojik anlamda vereceğin destek onlar için çok kıymetli olacak. Gün içinde yaşadığın olaylara karşı realist tavırların, insanların sana karşı olan düşüncelerini değiştirebilir. Geleceğin ile ilgili yapmak istediğin planlara odaklanacaksın.

30 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruh ve beden sağlığınızı önceliğiniz haline getirebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak ortamlar ve işleri hayatınızda tutmakla ilgili yeni kararları uygulamaya geçirebilirsiniz. Yaşam standartlarınız ve beklentileriniz yenileniyor.

30 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sizi bunaltan bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Oğlaklar, bugünlerde özgüven sorunu yaşıyor olabilirsiniz ancak çevrenizdekilerin size nasıl hayranlıkla baktığını fark etmiyor musunuz? Yetenekleriniz, samimiyetiniz, zekanız ve sizi özel kılan diğer tüm özelliklerinizle göz önündesiniz. Kendi gücünüzün farkına varmanın tam zamanı!

30 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluklarını ertelememek senin için daha iyi olacak. Yapılası gereken işleri en kısa sürede halletmek gün içinde daha rahat etmen için önemli olacak. Kendine ayıracağın kaliteli olması için sorumluluklarından kaçmamalısın.

30 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüleyici sizin göbek adınız! İnsanlar, varlığınızı hoş bir şekilde heyecanlandırırken, sizin içinizdeki en iyi yönü görmeye eğilimlidir. Bununla birlikte, kelimelerinizi dikkatle takip etmeye çalışın. Bu enerji altında, sırf kulağa hoş geldiği veya ana kapıldığın için demek istemediğin şeyleri söyleme tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Dürüst ancak tedbirli olun.

30 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyeceksiniz. Olumlu düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz. Yakın çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

30 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

30 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aile ve evinizle ilgili ise korunacaksınız, bazı tartışmalar olsa da güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

30 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

30 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 52' 03" R
Ay
Terazi
28° 54' 32" R
Merkür
Koç
16° 08' 46"
Venüs
Koç
22° 41' 23"
Mars
Balık
24° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 34"
Satürn
Balık
15° 57' 27"
Uranüs
Boğa
21° 57' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 24"
Lilith
Başak
22° 35' 23"
True Node
Koç
15° 38' 50"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>