Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düzenini Bozmayacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşkın seni es geçtiğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Çünkü bugün aşk etkileri kendini daha baskın bir biçimde gösterebilir sende. Hiç beklemediğin birisinden alacağın tatlı bir mesaj kalbini ısıtabilir. Keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsin.

İş hayatında otoriter ve kuralcı özellikleriniz var. Yeterli bulmadığınız bir çalışma arkadaşınızın, tanıdığınız fırsatlar karşısındaki azimsizliği sizi düşündürüyor. Tavır belirleme güçlüğü çekebilirsiniz.

İş konularına dört elle sarılabilirsin bugün. Ancak bunu yaparken ve hevesle yeni konulara odaklanırken yarım yamalakçıkarmamalısın. Her şeyi planlaman ve programlı bir biçimde güne odaklanman daha önemli olabilir.

Bugün kan dolaşımını artıracak hareketler sana çok ama çok daha iyi gelebilir. Özellikle de tutulmalara ve kas spazmlarına karşı önlemini alabilmek adına esneme hareketlerine daha fazla odaklanabilirsin. Hareket etmek ve kan dolaşımını artırmak enerjini farklı bir boyuta taşıyacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir gün olabilir. Ama sen buna hazır mısın? Yarım kalanbırakmadığından emin olman gerekebilir. Hem yeni yıla hem de yeni haftaya başlarken eski konuları bitirmemek seni zorlayabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün olmanız gereken yere ulaşmanın en iyi yolunu bulmaya çalışırken biraz gergin hissedebilirsiniz. Mutlu, neşeli yaklaşım, kendinizi serbest bırakmanızı, cesur olmanızı ve sizin için en çok anlam ifade eden şeylere inançla saldırmanızı söyler. Bir görev duygusu ve kısıtlama sizi engelliyor olabilir. Her iki dünyanın da en iyisini alın ve benzersiz bir saldırı planı oluşturun.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren içindeki başarı hissi bugün olmadık bir şekilde yanında olabilir. Alacağınteklifi kafanı karıştırsa bile düzenini bozmaya değmeyeceğini düşünebilirsin. Çözümü zor gibi görünen maddi durumun ile ilgili bugün beklemediğin birisinden yardım görebilirsin. Eğer ilişkin varsa, sevgiline gereksiz kıskanç davranabilir ve bu durum aranızda sorun çıkmasına neden olabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda bazı eksikleriniz olduğunu düşünebilirsiniz. Ödemeleriniz ve gelir gider takviminizi hazırladığınızda yapmanız gereken tek bunu takip etmek olacaktır. Aksaklıklar yaşayacağınızı düşünmek size mutluluk vermeyecektir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda işlerinizi toparlama fırsatı bulabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Bazı olayların sonuçlanması sizi rahatlatabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyat odaklı istekleriniz hemen elinize geçebilir. Bazı istedikleriniz hayatınıza hediye olarak gelebilir bu durum da sizi epey rahatlatarak güvende...

2 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde dinlenmek ve haftaya daha iyi bir enerji toplayarak başlamak sana daha iyi gelebilir. Bir şeyleri bir gün ertelemen sana zarar ettirmeyecek. Bugün kafanı toparlamaya yönelik hareketlerde bulunabilirsin.

2 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kozanızdan çıkma zamanı. Şimdi, gün size içsel ihtiyaçlarınızla ilgilenmeniz ve yaşam hakkında iyi hissettiğinizden emin olmanız için size ilham veriyor. Kendinizi şımartın, belki de aynanın karşısında biraz daha fazla zaman geçirerek, çeki düzen vererek veya bir süredir istediğiniz bir şeyi kendinize hediye ederek! Parlamayı hak ediyorsunuz, bu yüzden insanların sahnenin ortasındayken ne kadar parlak olabileceğinizi görmelerine izin verin.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, burcunuzda ilerlerken ailevi konularda duygusal davranmamaya çalışmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Bugün içsel sıkıntılarınızın tek nedeni, yorulmanızdır. Uykularınıza dikkat.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, tatil, borsa, eğlence konularıyla ilgili ani güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama bahsettiğim konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Kardeşler, eğitim, seyahatle ilgili ise güzel gelişmeler sizinle olacak. Aile ve ev konularında ise bazı sorunlar yaşanabilir. Güzel bir gün dilerim.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artıksadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 13" R
Ay
Yay
05° 12' 24"
Merkür
Koç
16° 01' 05"
Venüs
Koç
26° 18' 07"
Mars
Balık
26° 47' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 14"
Satürn
Balık
16° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 31"
Lilith
Başak
22° 54' 53"
True Node
Koç
15° 32' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>