Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrene Örnek Olacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın insanla konuşmak için her fırsatı deneyebilirsin bu aralar. Özellikle de bugün abartı hareketlerden kaçınmak şansını yükseltebilir. Mümkün olduğunca doğal olmak ve dürüstlüğe özen göstermek iki kalbin birbirine daha yaklaşmasını sağlayabilir.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yaptığınız planları kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Hedeflerine ulaştıkça yeni işler hakkında düşünmeye başlayabilirsin, özellikle de yeni yıla girdiğin için daha fazla olabilir bu. Senin için mümkün olan her fırsatı değerlendirmekte yarar var bu tür meselelerde. Yeni başarılar için yeni kararlar alman gerekebilir.

Olumlu düşünmek senin için oldukça önemli olabilir. Seni kötü etkileyecek her şeyden uzaklaşmakta yarar var o yüzden. Çevresel koşulların negatifliğine kapılmamak ve sakin bir gün geçirerek kendine zaman yaratmak en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmek için daha istekli olman şart bugün. Düşüncelerini ifade ederken kırıcı olmamak senin için iyi olabilir. Net olmak densizlik etmek demek değildir, ikisi birbirine eş değildir. Kendini sağlıklı bir biçimde ifade etmeyi öğrenmen gerekebilir.

1 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini büyük bir gururla izleyeceksiniz. Sadece hayata karşı edindiğiniz net tutuma bir süre ara vermeniz gerekiyor. Aksi halde karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremeden elinizin tersiyle itmek zorunda kalabilirsiniz. Olayları ve durumları objektif bir şekilde değerlendirmeyi deneyin.

1 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda devam eden Merkür Retrosu eşliğinde bir yıla adım atıyorsun. Ama 2023 yılı farklı bir yıl olacak. Sana geçmişi hatırlatan her ne varsa, ardında bırakacaksın. Mücadelen ile herkese örnek olacaksın. Seni sevenleri üzmeyecek deyimi yerindeyse onlara da mücadele etmeyi ve kazanmayı öğreteceksin.

1 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer yargısı üzerine düşünebilirsiniz. Kim ne kadar değer veriyorsa siz de o kadar karşılık vermelisiniz. Yanlış insanlara harcadığınız zamanı doğru insanlara ve kendinize geri vermek için iyi bir telafi günü olabilir.

1 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka’da ilerliyor. Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

1 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişime direnmediğiniz taktirde hayatınıza yenilikleri almanız kolaylaşacak. Kariyer alanında başarısız olduğunuz noktalardan ders çıkartın. Tecrübe...

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek için programını baştan düzenleyebilirsin. Onlarla geçireceğin zaman kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Sorumluluklarını ertelemek yerine zamanını daha etkili kullanmakta fayda var.

1 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça duygusal etkiler altında olabilirsiniz özellikle de hak ettiğiniz her şeyi alamadığınızı düşünüyorsanız. Adalet arayışı her olayın keskin bir şekilde farkında olmanızı sağlar. En küçük hata sizi harekete geçirebilir ancak sakin kalabilmekte fayda var, unutmayın.

1 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Çevrenizde bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Karşı tarafa zorluk çıkarmayı yeğliyorsunuz.

1 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, kariyer ve kendinizle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, eğlence, şans oyunlarıyla gündeminize gelebilir. Yeni yılınız kutlu olsun.

1 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor ve olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz.

1 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>