Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Onarıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle daha fazla uyum yakalayabilirsin bugün. Hatta bu uyum daha fiziksel de olabilir. Aşka kendini açmak sana çok şey katabilir. Sevdiğin kişiyle zaman geçirmek enerjini yenileyecek resmen.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Maddi açıdan daha keyifli şeylere odaklanman başkalarına batabilir. Senin de en az onlar kadar anksiyete içinde olmanı isteyen kişilerin kaygıları başına kalmamalı. Eğer senin için rahatsa bugünü bu şekilde yaşamalı ve kimseye de hesap vermemelisin.

Kendini daha rahat hissettirmek bugünün önceliği olabilir. Daha rahat uyumak, daha rahat oturmak, daha rahat hareket etmek... Bu konuda neleri değiştirmen gerektiğine odaklanabilirsin. Sağlığın için yeni şeylere yatırım yapman da olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden fazla başarıya ulaşabileceğin bir gün olabilir bugün. Elde edebileceklerin sana bile fazla gelebilir. Gelişime ve ilerleyişe açık bir gün olacak. O yüzden bugünü iyi değerlendirmelisin.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayatınızda başarı adımlarını çıkacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Ancak bu ödüllere sıkı çalışma ve disiplin olmadan kavuşamayacağınızı bilmelisiniz. Bugünün odak noktasını maddi ve finansal konulr oluşturacak. Kendinizi her zamankinden daha iyi bir şekilde ifade edebileceksiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini onarmak adına hareket edeceğin bir gün... Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir, sorunları ortadan kaldırabilirsin. Ödemelerini düzenlemek için ideal bir gün olmadığını söylemeliyim. Eğer bir mühendissen veya bu tarz birile uğraşıyorsan evraklarını gözden geçirmen gerekebilir. Evden çıkarken her şeyini tekrar tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan kendinizi güvende hissedeceğiniz yeni bir atılım yapabilirsiniz. Günlük akışınıza yön vermek, önceliklerinizi değiştirmek ve daha önce tecrübe etmediğiniz konularla ilgilenmek bu yönde sizi destekleyecektir. Alacak verecek gibi parasal akışlarda beklenmedik durumlar sözkonusu olabilir.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi özgüvenli hissederek etrafınıza ışık saçabilirsiniz. Kariyer konularında eski azminizi bugünlerde yakalayamamak sizi biraz...

4 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinle daha çok baş başa kalabilirsin. Yanındaki arkadaşlarının bir işinin olması bir süreliğine tek başına zaman geçirmene sebep olacak. Kendini geliştirmek için yeni fırsatlar yaratmakta fayda var.

4 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etme fırsatı bugün sizi hazırlıksız yakalayabilir ve bazı tereddütlere yol açabilir. Yaratıcı yönünüzü ne kadar sergilemek isterseniz isteyin, ailenizi veya ait olduğunuz başka bir önemli grubu hayal kırıklığına uğratma korkusu sizi yine de üzebilir. Ailenizi gururlandırmak isteyebilirsiniz, ancak dikkate almanız gereken tek faktör bu değildir. Bu senin hayatın ve seni mutlu edecek şeyi yapabilmelisin.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Duygularınızda ve zevklerinizde bir genişleme, esneklik söz konusu. Sizden beklenmeyecek bir davranış sergiliyorsunuz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir. Aile içi sorunlarınızı düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise güzel gelişmeler ve kararlar alabilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde özgür olduğunuzu hissetmek, sizin için önem taşıyor. İçe kapanma eğiliminde olacağınız bugün, kendinizi özgür hissettiğiniz sürece, sorunlara rahatlıkla çözüm üretebilirsiniz. İş açısından şanslı bir dönem. Bir süredir var olan ufak tefek sorunların da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Dikkat, ölçüyü kaçırdığınız taktirde hoş olmayan durumlarla da karşılaşmanız mümkün. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 38" R
Ay
Yay
05° 17' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 06"
Venüs
Koç
26° 18' 38"
Mars
Balık
26° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 13' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 33"
Lilith
Başak
22° 54' 56"
True Node
Koç
15° 32' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>