Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Angaryalardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Partnerinle düşündüğün kadar fazla zaman geçirememen olası. Bugünün halledilmesi gereken işlerinin aranızı açmasına izin vermemelisin ama. O yüzden mümkün olan her iletişim yolunu kullanmak ilişki için iyi olabilir. Telefonu biraz fazla kullanman da gerekebilir.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

İş konularında neler yapacağını bilerek hareket etmenin etkisi düşündüğünden daha büyük olabilir bugün. Mantık çerçevesinde hareket ederek güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin. Birden fazla konuda yarım yamalak hareket etmek yerine öncelikler belirleyip bütün dikkatini ona vermen iyi olabilir.

Sevdiklerinle birlikte zaman geçirmek için daha istekli olabilirsin bugün. Evde zaman geçirmek senin için daha önemli olabilir o yüzden. Nefes egzersizleri yapmayı ve bol bol temiz hava almayı ihmal etmemekte yarar var. Hafif yiyecekler tercih etmek genel olarak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek ile ilgili kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için daha dikkatli olman gerekebilir bu aralar. Hayallerini kısıtlamak yerine onları güçlendirmelisin o yüzden. Ancak bu sayede ilerlemek adına gereken motivasyonu bulabilirsin.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, son zamanlarda ikili ilişkilerde bocaladığınızı hissedeceksiniz. Attığınız her adımın karşılığını bulma konusunda zorluk yaşabilirsiniz. Beklentilerinizi normal seviyede tutmayı deneyebilirsiniz. Gerçek olana bağlı kalın ve onu olduğu gibi söyleyin. Günlük hayatınızdaki gerilim yüzeye çıkabilir, ancak her şey kontrolünüz altındaysa, bunun üstesinden kolayca gelirsiniz.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk Dolunay’ı bugün karşıt burcunda günün ilk saatlerinde yaşanacak. Yılın başından itibaren angaryaları arkanda bırakacaksın. Konuşulması gereken konuları masaya yatırtıyor. İlişkisinde sorunları olan biriysen gün içerisinde cesur kararlar alabilirsin. Bugün bencilce davranarak seni göz ardı eden, mutluluğuna gölge düşüren insanlar için gerekeni yapacaksın.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızdan emin olduğunuzda hayat hem sizin için hem de partneriniz için daha kolay olabilir. Bu da sizi alıştığınız huzur ortamına kavuşturuyor. Korkularınızı yenmek, hayallerinize ve içsesinize ağırlık vermekle mümkün olacaktır.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken çekinebilir ve problem yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda kendinize zaman ayırarak çizelge ya da planlama yaratmanız...

7 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski yöntemlere tekrar başvurmak senin için ilginç olabilir. Hayatının sıkıcı gidişini değiştirmek için girişimlerin olacak. Düşündüğünden daha fazla değişiklik yaratmak için alıştığın yolun dışına çıkmak yararlı olabilir.

7 Ocak 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için koyduğunuz kuralların esnemesi gerekebilir. Kendinizi haklı bir şekilde yönetmek için kullandığınız kişisel bir felsefe olabilir ve bu davranış kurallarını kullanarak hayattaki sorunlardan kaçınırsınız ancak, içsel ideolojilerinizden şüphe duymanıza neden olan bir durum ortaya çıkabilir. Geçmişte işinize yarayan şeyler değişmiş olabilir veya bu sadece bir kerelik kuralların çiğnenmesi olabilir. Kendi elinizle kendinize tuzak kurmayın.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız. Güç ve his unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde aşk tuzaklarına dikkat etmelisiniz.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; evlilik, ortaklık, ilişki, mahkeme konularında belirsizlikler aniden belirli hale gelecek. Güzel gelişmeler sizin olacak. Aile içindeki bazı sorunlar ise sizi duygusal olarak zorlayabilir. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili iletişim sorunları gerçekleşebilir. Eller, kollar, omuz, akciğer rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

7 Ocak 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

7 Ocak 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 27" R
Ay
Başak
21° 53' 38"
Merkür
Koç
17° 03' 19"
Venüs
Koç
18° 51' 44"
Mars
Balık
22° 06' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 46"
Satürn
Balık
15° 39' 29"
Uranüs
Boğa
21° 47' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 35"
Lilith
Başak
22° 14' 44"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>