Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerin Gelişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Yeni tanıştığın biriyle düşündüğünden fazla zaman geçirebilir ve bu kişiyi merak edebilirsin. O yüzden de ilerisi için birbirinizi daha iyi tanımak adına çeşitli aktiviteler planlayabilirsin. Birlikte geçen zamandan keyif almak sana iyi gelecek.

İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bu sorun huzurunuzun bozulmasına neden olmayacak.

Yeni işlere odaklanırken dikkatli olmalısın bugün. İşe başlamadan önce sorumlulukların sınırlarını belirlemek senin için iyi olacak. Sorumlulukları en baştan doğru şekilde belirlemek herkesin üstüne düşeni daha iyi anlamasını sağlayabilir.

Stresten uzak bir gün geçirmek senin de hakkın. Bunun için de keyif alacağın ortamlarda bulunmak senin için iyi olabilir. Moralini yüksek tuttuğun bir gün sana iyi bir enerji katabilir. Tabii bu arada yediklerine daha çok dikkat etmekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilgi alanları hakkında araştırmalar yapmak isteyebilir ve gelişim modunu açabilirsin. Senin için sıkıcı olan rutini bozup değişiklik yapmak için önündeki fırsatları değerlendirmen kolaylaşabilir. Farklılıklara öncelik verebilirsin.

6 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, yakın ilişkiler bugün ruhsal bir birlik duygusunun pekişmesiyle sonuçlanacak. Bugün maddi ve finansal konuların gündeminizde yer alacağını fark edeceksiniz. İş ve kariyer anlamında değişiklik yaşayabilirsiniz. Terfi veyadeğişikliği gibi bir durum söz konusu olabilir. Ancak mevcut şartları değerlendirmeden önce radikal adımlar atmamaya özen gösterin.

6 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde senden destek bekleyen kişiler olabilir. Eğer bir aile büyüğünün sağlık konularıyla ilgili bir durum söz konusuysa bugün onunla ilgileneceksin. İnsanlarla ortak hareket ederek daha hızlı sonuç aldığın bir gün. Maddi konularla ilgili destek alacaksın. İş yerinde terfi ya da maaş artırımı söz konusu olabilir. Uzak mesafede yaşayan biriyle arkadaş olabilir, ilişkilerini geliştirebilirsin.

6 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde masaya yatırılan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumluluk almak, yönlendirmek gibi durumlar gündeme geldiğinde üzerinize düşeni yapmalısınız. Bu hem zamandan kazanmanızı hem de ilişkilerinizin iyileşmesini sağlayabilir.

6 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sizi bunaltan bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

6 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar vermek için oldukça uygun bir gün. Planlama ile alakalı meselelerinizde şanslısınız. Sevdiklerinizden yardım alabilir, onlarla dertleşmekten keyif...

6 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi hissetmek için daha çok çabalamak gerekecek. Fiziksel görünüşünü düzeltmek kendini daha iyi hissetmek için en önemli adım olabilir. Dış görünüşünün senin içine sinmesi ister istemez öz güveninin artmasını sağlayacak.

6 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Omuzlarınızdaki melek ve şeytan bu dönemde hakimiyet için savaşabilir. Olumlu alışkanlıklar ve iyi kararlar, özellikle yorgun olduğunuzda veya kötü bir ruh halindeyken, ayak uydurmak zor olabilir. Ailenizden veya çok yakınınızdan bir hediye daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca sizi önemseyen insanlarla takılabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bununla birlikte, yanlışlıkla size tam olarak gerçek olmayan bazı bilgiler sağlayabilirler. Sorgulamayı es geçmeyin.

6 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli ve huzurlu bir yaşam isteği içindesiniz. Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün.

6 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

6 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ev, aile, gayrimenkul, araba konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir ama aslında korunuyorsunuz ve şans ileri zamanda sizinle olacak. Aşk, çocuk, tatil,hayatınız, borsa, hobilerinizle ilgili ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

6 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>