Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün senden çok farklı insanlar ile bir arada olman olası. Bu aralar kendini daha aktif ve sosyal hissedebilirsin. Önceden ilgini çekmeyen kişiler ve olaylar artık daha cezbedici gelebilir. Ancak insanlara göstereceğin bu ilgiyi bazıları yanlış anlayabilir.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Maddi konularda kaygılanabileceğin bir gündesin. Ancak bu kaygıların seni yönetmesine izin verme. Üstesinden gelemeyeceğin bir sıkıntın olmayacak. Sadece bazı masrafları fazlaca düşündüğün için gözünde büyütebilirsin.

Sağlığını daha ciddiye alman gereken bir gün. Vücudumuz bize her zaman gereken sinyalleri gösteremeyebilir. Ancak stres veya hafif hastalıklar söz konusu olduğunda dikkati elden bırakmamak gerekir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerini erkenden halletmek isteyeceğin bir gün olacak. Geçmişinde olan şeyleri unutup geleceğine odaklanmalı ve karşına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmelisin. İsteklerini belirleyerek adım atacağın ve mutlu olacağın bir gün.

10 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, hayallerinizin ve hedeflerinizin peşinden gitmek için harika bir gün! Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için biraz başınızı işten kaldırmanın kimseye bir zararı dokunmaz. Sevdiğiniz bir kişinin sorununa yönelik olarak ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelin ve bu sevgi dolu ortamın tadını çıkartın.

10 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, para ile ilgili geçecek konuları çok açmamanı tavsiye ederim. Gereksiz diyaloglara dönüşme ihtimali yüksek olabilir! Mesafeli ve soğuk tavırların etrafındakilerinin sana karşı kendilerini kötü hissetmesine sebep oluyor. Bugün duygusal açıdan zaaflar yaşaman söz konusu fakat bu durumu kimsenin anlamasını istemiyorsun. İlişkilerini sorgulamaktan kendini alamayacaksın.

10 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan kendinizi güvende hissedeceğiniz yeni bir atılım yapabilirsiniz. Günlük akışınıza yön vermek, önceliklerinizi değiştirmek ve daha önce tecrübe etmediğiniz konularla ilgilenmek bu yönde sizi destekleyecektir. Alacak verecek gibi parasal akışlarda beklenmedik durumlar sözkonusu olabilir.

10 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerin her boyutu ile yakından ilgilenmek, duygusal bağların getirdiği huzursuzlukları aşmak için çaba göstereceksiniz. Bir yandan da başkalarının maddi desteğinden yararlanmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Mirasla ilgili hukuki süreçler, alacaklarınızı tahsil etmek, yeni girişimler yapmak için iyi bir zamanlama olabilir.

10 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü kuruntular ve olumsuz düşüncelerle başlayabilirsiniz. Aşırı kontrolcülük gün içerisinde kuruntu ve karamsal düşüncelere kapılmanıza neden olabilir...

10 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için her şeyden önemli olabilir. Onların sıkıntılarını halledip sorunları çözmeye çalışmak aranızdaki iletişimin güçlenmesini sağlayabilir. Sevdiğin insanlarla beraber olmak sana iyi gelecek.

10 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkiler bugün ruhsal bir birlik duygusuna yol açabilir. Aslında, ilgi alanlarınızı paylaşan bazı insanların artık aile gibi hissettirdiğini fark edebilirsiniz. Eğer bir ilişki içindeyseniz, partnerinize karşı sıcak ve tutkulu duygular hissetmeyi bekleyebilirsiniz ancak eğer yalnızsanız, hayatınıza yeni biri gelirse şaşırmayın. Ortak entelektüel duygular sizi bir araya getiren şey olabilir.

10 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılık göremediğiniz zaman ilişkilerinizde sorun yaşadığınız bir gerçek. Zevklerinizde aşırıya kaçabilir ve duygusal harcamalar yapabilirsiniz. Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza ayıracak ve sorunlarınızı paylaşacaksınız.

10 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

10 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ay 18:15’kadar boşlukta olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yeni bir başlangıç yapmamak en uygun zaman yönetimidir. Çünkü ay boşluktayken sisteme yapılanlar işlenmez. Bu zamanlarda yapılanlar sonuçsuz kalır, kaybolur gider. Bu saatlerde sevdiğiniz işlerinizle ilgilenebilir, eğlenebilirsiniz. Dinlenme zamanlarıdır.

10 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğinizde, huzursuz ve kaprislisiniz. Emir almayı sevmediğiniz için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

10 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 09' 39" R
Ay
Kova
05° 38' 21"
Merkür
Koç
17° 11' 59"
Venüs
Boğa
01° 55' 58"
Mars
Koç
00° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 02"
Satürn
Balık
16° 38' 31"
Uranüs
Boğa
22° 23' 26"
Neptün
Balık
28° 55' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 05"
Lilith
Başak
23° 25' 18"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>