Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fanatiklikten Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün kafanı karıştıracak bazı olaylar yaşanabilir. İnsanlarla muhabbetin söz konusu olduğunda sonuca atlamadan önce büyük resme bak ve sakin kalmaya çalış. Ayrıca bugün sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçirmen sana iyi gelebilir.

Teklif götürmeyi amaçladığınız kişiler, sizden zaman isteyebilir. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmamalı. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz.

Bugünkonusunda aklına çok iyi bir fikir gelebilir. Unutmadan önce bir kenara yazmakta fayda var. Elindeki işlere odaklanıp bunları bitirmeye çalışmak da sana güzel enerjiler verecek. Bir işi bitirmeden bir diğerine başlamamaya çalış.

Bugün kendini enerjik hissedeceğin bir gün. Bu enerjiyi nereye kullanmak istersen, oradan güzel sonuçlar alacaksın. O yüzden sağlığın için iyi bir adım atmak ve yemeklerine dikkat etmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklına çok güzel ve değişik bir fikir gelebilir ve bununla meşgul olmak isteyebilirsin. Bazı şeyleri gerçekleştirmek için daha fazla çaba sarf etmen gerekse de sonucun istediğin gibi olması, seni mutlu edecek. O yüzden vazgeçme ve sıkı çalışmaya devam et.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yapmanız gereken çok önemli bir şey varmış ancak ne olduğunu tam olarak hatırlayamıyormuş hissine kapılacaksınız. Bu garip his tüm gün boyunca peşinizi bırakmayacak. Merak etmeyin işlerinizi yoluna koymak için harika bir güce sahipsiniz. Derin bir nefes alın ve sorunların kendiliğinden çözülmesine izin verin.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün şartlar senin için yeniden belirlenebilir, olaylar senin kontrolünde gelişmeyebilir. Fanatik tarzda konuşmalar artık seni yoruyor. Bu tarz ya da karakterdeki insanlar ile arana mesafe koyuyorsun. Gereksiz yere insanlarla inatlaşmanın bir fayda getirmediğini görebilirsin. Annene karşı bugün biraz daha anlayışlı olabilirsin.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha rahat birplanı ile geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isterken geride bıraktığınız işleri ve insanları da zora sokmadığınızdan emin olmalısınız. Aileniz ve kendi aranızda bi seçim yapmak zorunda olduğunuzu düşünmemelisiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli taktir edilebilirsiniz. Karakteristik olarak pozitif yönleriniz ortaya çıkabilir ayrıca dostlarınıza çeşitli ikramlar yapmak ve onları ağırlamak...

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlara yardımcı olmak onların senden sürekli bir şeyler istemesine sebep olabilir. Başkalarına yardım ederken kendini ihmal etmemelisin. İnsanların isteklerinin önceliğin olmamasına özen göstermekte yarar var.

11 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bu dönemde çok yardımcı olabilir. Biyolojik veya arkadaşlarınızdan oluşan ailenizden biri size olumlu tavsiyelerde bulunabilir ve hatta belki de maddi bir hediye verebilir. Bilgelikleri ve kim olduğunuza dair derin anlayışları, size kişiselleştirilmiş bir destek vermelerine izin vermelidir. Bununla birlikte, konuşmak için onlara ulaşsanız bile, genellikle sizi rahatlatan biri şu anda müsait olmayabilir. Bu umursamadıkları anlamına gelmez! Sadece sabırlı olun, yapabildiklerinde size geri dönecekler.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarıyla ilgili güzel kararlar alabilirsiniz ama buna bağlı olarak harcamalarınız artabilir. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

11 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 13" R
Ay
Yay
01° 57' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
25° 59' 07"
Mars
Balık
26° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 12' 29"
Uranüs
Boğa
22° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 38"
Lilith
Başak
22° 53' 11"
True Node
Koç
15° 32' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>