Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gücünü Topluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Gündelik aktivitelerinde daha aktif bir rol oynamak için uygun bir gün. Mesela bir konu hakkında sorumluluğu üstlenip çevrendekileri yönlendirebilirsin. İhtiyaç duyulan çözümleri üretmek için engin bilgilerini kullanabilirsin. İnsanların seni emir verici tavırlarla sindirmelerine izin verme. Sorumlulukları üstlenmek için ihtiyacın olan her şeye sahip olduğunu biliyorsun. O halde bir adım öne çık ve kendini duyur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bencillik yapmamaya gayret et; çünkü bugün başkalarını düşünme zamanı. Bir projeye tek başına girişmek yerine, başkalarının yardımlarını da geri çevirmek yerine kabul edebilirsin. Her ne kadar tek başına çalışmak için ölüp bitsen de grup çalışmasıyla işler daha iyi yürüyebilir. Birden fazla insanın fikir ve çabaları beklenmeyen olumlu sonuçlar doğurabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün diğer insanların enerjilerine karşı açık olmak için iyi bir gün. Etrafınızdaki insanlara karşı hassas bir tutumun, biraz sıkı çalışma ve sorumluluklarınızı yerine getirme istekliliği ile birleştiğinde iyi bir kombinasyon oluşturduğunu göreceksiniz. Veri toplamak ve hedeflerinizi planlamak için bu günü kullanın. Eylemleriniz için sorumluluk alın ve hatalarınızı kabul etmekten korkmayın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinden geçmiş olduğun konular hakkında aklında kalan soru işaretlerini atmanın rahatlığı ile yeni güne başlıyorsun. Büyük bir değişim için kendini ve evini değiştirmek isteyebilirsin. Alacağın yeni eşyalar ve kendin için yapacağın alışverişler motivasyonunu yükseltmen için sana iyi gelecek. Sosyal çevren veyerindeki arkadaşların, enerjik davranışların karşısında şaşkınlığa uğrayıp mutluluklarını sana belli edebilirler. Maddi birikimlerini kullanmak için doğru zamanın geldiğini düşünebilirsin. İkili ilişkilere karşısında sessiz olduğun bir gündesin.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkilerinizde denge sağlayan taraf siz olmalısınız. Kendinizi savunmak bugün pekte doğru olmayabilir. Belki suçlanan kişi siz değilsinizdir. Engelleri aşmayı deneyin.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişimin hızlı aktığı zamanlar var. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için uygun koşullar oluşacak. Sağlam temeller atmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve kültür içeren konularda başarılı olabileceksiniz. Yeni bir kitaba başlamak, eğlenceli ya da gelecek vaat eden bir film izlemek size iyi gelebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde basamakları hızlı hızlı tırmanmak istiyorsanız bu aralar buna odaklanmalısınız. Aklınızı meşgul eden başka sorunlarınızı bir kenara bırakmanın vakti geldi.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, burcunuzda seyahat eden Satürn ile sert etkileşim içinde olacak. Kariyerinizle ilgili konularda aksilikler ve olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.İş hayatında hakkınızın yendiğini düşünebilirsiniz. Yönetici pozisyonundaki kişilerle anlaşmazlık yaşamamaya çalışmalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın geçmişteki çalışmalarınızın karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Bu karşılıklar, maddiyatla ilgili olabileceği gibi, aşk ilişkisi, kariyer fırsatları veya zamanında yapılmış bir iyiliğin, zor zamanda aynı şekilde size de yapılması şeklinde ortaya çıkabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler yaşıyorsunuz. Genel anlamda pozitif bir minval olmasına rağmen bazı Oğlak burçları kişisel haritalarındaki bazı sebeplerden dolayı bu etkiyi negatif de yaşayabilirler. Evren sizi öz yeteneklerinizden gelir elde etmeniz konusunda destekliyor.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hem girişimlerde hem de yapmak istediğin işler üzerinde tespitlerde bulunman gereken günlerden biri. Sonraki adımlarını planlamak için durduğunda sabır gerekebilir. Özellikle bayanlarla yaptığınbirliklerinden dolayı planlarını bekletebilir veya mecburen bir şeyleri kabul etmek durumunda kalabilirsin. Öte yandan finansal bir destek var.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 00' 42" R
Ay
Boğa
02° 37' 42" R
Merkür
Koç
21° 01' 17"
Venüs
Boğa
09° 21' 58"
Mars
Koç
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 54"
Satürn
Balık
17° 08' 54"
Uranüs
Boğa
22° 44' 16"
Neptün
Balık
29° 06' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 08"
Lilith
Başak
24° 05' 27"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>